f.erince has a reputation beyond reputef.erince has a reputation beyond reputef.erince has a reputation beyond reputef.erince has a reputation beyond reputef.erince has a reputation beyond reputef.erince has a reputation beyond reputef.erince has a reputation beyond reputef.erince has a reputation beyond reputef.erince has a reputation beyond reputef.erince has a reputation beyond reputef.erince has a reputation beyond repute
Süper Üye

f.erince f.erince isimli Üye şimdilik offline konumundadır

uye

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 15
  1. Raven
    29.Haziran.2015 17:24
    Raven
    Merhaba hocam, korku hikayesi çizerim derseniz size uygun bir senaryo hazırlayabilirim. uygun mudur?
  2. memoqul
    13.Mart.2013 14:24
    memoqul
    hocam merhaba,kusura bakmazsan birşey soracam,Batman Bando Dizisi 07yi sitede bulamadım acaba sende var mı?çok teşekkürler.
  3. Şükrü
    26.Ekim.2012 14:03
    Şükrü
    Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sevdikleriniz ile birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler geçirmenizi dilerim. Sevgiler...
  4. The_DarknesS
    19.Ağustos.2012 22:49
    The_DarknesS
    Değerli Arkadaşım,
    Bayramını kutlarım,
    Herşey gönlünce olsun.
  5. strider
    01.Haziran.2012 10:22
    strider
    smallville linkleri yenilenmiştir.
  6. The_DarknesS
  7. Colinmccay
    11.Mart.2011 18:45
    Colinmccay
    Katılımın için teşekkür ederim üstadım.
  8. The_DarknesS
    08.Ağustos.2010 17:18
    The_DarknesS
    Sevgili Dostum.
    Ne zamandır görüşemiyoruz. Umarım iyisindir.
    Senin Witchblade'lerinden eksik olan 6. sayı foruma eklendi. İlgini çeker diye düşündüm.
    http://www.cizgidiyari.com/forum/wit...-6-t17994.html
    Selamlarımla.
  9. bortecinefb
    27.Haziran.2010 15:40
    bortecinefb
    Olabilir, bir danış istersen
  10. bortecinefb
    27.Haziran.2010 15:24
    bortecinefb
    Valla eski ama halen satışta olmayanlardan ekleyebilirsin, aslında bunu bir konuşmak lazım sonradan sıkıntı olupta silinmememsi için

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • Son Aktivitesi: 02.Haziran.2022 01:42
  • Tavsiye Puanı: 3

Arkadaşlar

Arkadaşlarınız 1 - 10 / 16

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:50