yaşlıkurt has a reputation beyond reputeyaşlıkurt has a reputation beyond reputeyaşlıkurt has a reputation beyond reputeyaşlıkurt has a reputation beyond reputeyaşlıkurt has a reputation beyond reputeyaşlıkurt has a reputation beyond reputeyaşlıkurt has a reputation beyond reputeyaşlıkurt has a reputation beyond reputeyaşlıkurt has a reputation beyond reputeyaşlıkurt has a reputation beyond reputeyaşlıkurt has a reputation beyond repute
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

yaşlıkurt yaşlıkurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır

onursal

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 30
  1. dıgılmıgıl
    31.Mayıs.2022 21:10
    dıgılmıgıl
    Üç yıllık bir yaz tatili...Gurbetçi kardeşim..yoksa...
  2. BeLeM
    20.Kasım.2021 00:45
    BeLeM
    Abi senin paylaşımlarını nasıl farketmemişim kendime şaşıyorum.
    Sen çizgiroman paylaşımında devrim yapmışsın,çok başka bir seviyeye geçmişsin.
    Son görünmen 12.09.2019 yazıyor forumda.
    Umarım sağlığın sıhhatin keyfin iyidir.
    Paylaşımların ve emeğin karşısında saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.
  3. karakartal43
    01.Kasım.2020 01:40
    karakartal43
    Uzun zaman oldu merak ettim acaba renkli zagor paylaşımların devam edecek mi umarım bir sıkıntı yoktur sevgiler.
  4. TTASCI
    23.Mayıs.2020 03:48
    TTASCI
    Zagor Renkli Serisi için verdiğiniz emekleri görünce; teşekkür etmek istedim.
  5. Mehmetsirin
    03.Nisan.2019 21:13
    Mehmetsirin
    meraba cizgiroman dostu yaptığın paylaşimlar için teşekurler...
  6. hardblood
    14.Mart.2019 19:51
    hardblood
    Sayın yaşlıkurt, tüm paylaşımlarınızı dikkatle takip ediyor ve çok beğeniyorum. Sizin paylaşımını yaptığınız mükemmel Zagor Collezione paylaşımlarınızdan kendi arşivim için orijinal sıra numarasına uygun olarak derlemeler yaptım. Eğer izniniz olursa ve forumda talepte olursa paylaşmak istiyorum. Saygılarımla
  7. hamza eylemer
    01.Aralık.2018 21:42
    hamza eylemer
    Sayın yaşlıkurt. Öncelikle bizler için yaptığınız emeklere ve bunları paylaşmanıza çok teşekkür ederim. Ben altmış yaşındayım ve Teks Willer ile zagor la büyüdüm. Şimdi sizlerin renkli paylaşımları sayesinde çok mutluyum. Ama benim koleksiyonumda teks 370-392 arası siyah beyaz. Bu maceraların renklendirmesi yapıldı mı. Yapılmadıysa yapmayı düşünüyor musunuz. İyi çalışmalar diliyorum. Saygılarımla.
  8. saruhandurmaz
    28.Mayıs.2018 11:31
    saruhandurmaz
    Sayın Yaşlıkurt
    Değerli paylaşımlarınıza teşekkür ederim
    Sizden dileğim müsait bir zamanınız olduğunda zagor renkli seri 12 nin linkini mümkün olduğu takdirde yenilemeniz olacak
    İyi Haftalar
    saygılarımla
    saruhan durmaz
  9. abdullahersoy
    13.Mayıs.2018 15:40
    abdullahersoy
    Merhaba
    Doğum gününüz kutlu olsun
    Allah nice mutlu ve sağlıklı yıllaa erdirsin.
    Bende Almanya Dortmund da kalıyorum,
    Emekleriniz için teşekkür ederim. Yaşıtız, Almanyaya 80 de geldim,
    ondan çok önceleri çocuk yaşlarımda çizgi roman okurdum, Renkli Zagorla siz tanıştırdınız,
    Sağolun...
  10. Mehmetsirin
    28.Ocak.2018 20:39
    Mehmetsirin
    merhaba çizgi dostu

Hakkımda

• yaşlıkurt Hakkında Bilgiler
    Biography
    Orhan

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı