kirpi has a reputation beyond reputekirpi has a reputation beyond reputekirpi has a reputation beyond reputekirpi has a reputation beyond reputekirpi has a reputation beyond reputekirpi has a reputation beyond reputekirpi has a reputation beyond reputekirpi has a reputation beyond reputekirpi has a reputation beyond reputekirpi has a reputation beyond reputekirpi has a reputation beyond repute
Yeni Üye

kirpi kirpi isimli Üye şimdilik offline konumundadır

uye

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 8 of 8
  1. Shoryuken
    27.Eylül.2018 00:49
    Shoryuken
    Üstadım henüz gelen bir şey olmadı da, durum nedir diye sorayım dedim.
    Henüz göndermediniz mi, geç mi gönderdiniz de elime ulaşmadı acaba?
  2. Shoryuken
    16.Eylül.2018 01:19
    Shoryuken
    Merhaba üstadım.
    Türkiye Çocuk dergilerinden fasikül olanları gönderebilirseniz tarayıp düzenleyebilirim.
    Adres bilgisini özel mesaj ile gönderiyorum.
  3. gandor08
    15.Eylül.2018 11:06
    gandor08
    Her daim hazırım kardeşim gönderirseniz tarar size iade ederim. Saygılar.
  4. aburak40
    09.Mart.2017 15:02
    aburak40
    Merhaba 1992 yılı 39. Sayıyı yayınlamanız mümkün mü acaba
  5. insan-ı kamil
    24.Temmuz.2015 13:44
    insan-ı kamil
    Merhabalar,
    ben de uzun zamandır çocuk dergileri toplamaya çalışıyorum. Listenize baktığımda bende eksik olan bazı sayılar var. Bunlara karşılık elimdeki fazlalıklardan sizde olmayan 2 dergi şeklinde takas yapmayı düşünürseniz benimle iletişime geçebilirsiniz.
  6. konuşan çizgiler
    16.Temmuz.2015 11:46
    konuşan çizgiler
    Türkiye Çocuk gerçekten bulunması zor olan bir dergi.Seriyi toplamak sabır ister...
  7. konuşan çizgiler
    16.Temmuz.2015 10:52
    konuşan çizgiler
    Merhaba.Üstat eski bir Türkiye Çocuk Dergisi okuyucusu olarak benim de bir zamanlar elimde 1987-1993 yılları dergilerinden 200 taneye yakın vardı.Hepsi olmasa da içlerinde tertemiz olanlar da vardı.Eksik olan sayıları tamamlayamayınca, moral bozukluğu ile olanları da elden çıkarmıştım.1993 yılında, 1.hamur kağıda geçilmesine rağmen içerik olarak kalite düşmeye başlamıştı.O yılın ortalarında dergiyi tamamen bırakmıştım...
  8. gandor08
    12.Temmuz.2015 02:55
    gandor08
    Sevgili kardeşim, arşivime baktım ama uzay kapaklı tarama yok bende, benimde arşiv uçtu, şayet ben taramışsam Bayramdan sonra tekrar o konuya döneceğim, elimdeki dergiler işyerinde bakmam lazım.

Sitede ki arşive bir şey olmadı, biraz siteyi geri almak zorunda kaldık.

En büyük isteğim bu derginin tamamının yüklendiğini görmek. Epey taranacak var elimde.

Sizde sizdekileri tararsanız eksiklikler giderilmiş olur. 1-2 yerden daha söz aldım, ellerindekileri paylaşacaklar.

Saygılar.

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • Son Aktivitesi: 10.Nisan.2023 01:50
  • Tavsiye Puanı: 1

Arkadaşlar

Arkadaşlarınız 1 - 1 / 1

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:54