![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni Üye kirpi
uye |
Son Aktivitesi: 10.Nisan.2023 01:50
- Üye Listesi
Ziyaretci Mesajı
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 8 of 8
-
27.Eylül.2018 00:49ShoryukenÜstadım henüz gelen bir şey olmadı da, durum nedir diye sorayım dedim.
Henüz göndermediniz mi, geç mi gönderdiniz de elime ulaşmadı acaba? -
16.Eylül.2018 01:19ShoryukenMerhaba üstadım.
Türkiye Çocuk dergilerinden fasikül olanları gönderebilirseniz tarayıp düzenleyebilirim.
Adres bilgisini özel mesaj ile gönderiyorum. -
15.Eylül.2018 11:06gandor08Her daim hazırım kardeşim gönderirseniz tarar size iade ederim. Saygılar.
-
09.Mart.2017 15:02aburak40Merhaba 1992 yılı 39. Sayıyı yayınlamanız mümkün mü acaba
-
24.Temmuz.2015 13:44insan-ı kamilMerhabalar,
ben de uzun zamandır çocuk dergileri toplamaya çalışıyorum. Listenize baktığımda bende eksik olan bazı sayılar var. Bunlara karşılık elimdeki fazlalıklardan sizde olmayan 2 dergi şeklinde takas yapmayı düşünürseniz benimle iletişime geçebilirsiniz. -
16.Temmuz.2015 11:46konuşan çizgilerTürkiye Çocuk gerçekten bulunması zor olan bir dergi.Seriyi toplamak sabır ister...
-
16.Temmuz.2015 10:52konuşan çizgilerMerhaba.Üstat eski bir Türkiye Çocuk Dergisi okuyucusu olarak benim de bir zamanlar elimde 1987-1993 yılları dergilerinden 200 taneye yakın vardı.Hepsi olmasa da içlerinde tertemiz olanlar da vardı.Eksik olan sayıları tamamlayamayınca, moral bozukluğu ile olanları da elden çıkarmıştım.1993 yılında, 1.hamur kağıda geçilmesine rağmen içerik olarak kalite düşmeye başlamıştı.O yılın ortalarında dergiyi tamamen bırakmıştım...
-
12.Temmuz.2015 02:55gandor08Sevgili kardeşim, arşivime baktım ama uzay kapaklı tarama yok bende, benimde arşiv uçtu, şayet ben taramışsam Bayramdan sonra tekrar o konuya döneceğim, elimdeki dergiler işyerinde bakmam lazım.
Sitede ki arşive bir şey olmadı, biraz siteyi geri almak zorunda kaldık.
En büyük isteğim bu derginin tamamının yüklendiğini görmek. Epey taranacak var elimde.
Sizde sizdekileri tararsanız eksiklikler giderilmiş olur. 1-2 yerden daha söz aldım, ellerindekileri paylaşacaklar.
Saygılar.
Arkadaşlar
Arkadaşlarınız 1 - 1 / 1
-
- gandor08
- yonetici