selam. bu size özel bir ricam. Dedecan 61 kullanıcısına ulaşmak istiyorum. ancak burada mail adresini göremedim ne yazık ki. ayrıca kendisi varbiraz.net sitesine de üye. ben de bu siteden sonra varbiraz.net e üye oldum ancak o siteye giremiyorum. üyeliğimi aktif etmemişler. lütfen yardımcı olur musunuz Dedecan 61 e ulaşmam için. en azından hesabımı aktif etmeleri açısından Dedecan 61 e ulaşmam gerekiyor. kullanıcı adım: hbka . umarım mesajım size ulaşır. selamlar. .
Esselamu Aleyküm Hayırlı cumalar dostum.. Son zamanlarda pek piyasada göremiyoruzda seni, görenler hacı dediler bende ziyarete geldim mübarek günde..Eski neşeli ve şevkli mesajlarını görmek isteriz bir sorun yoksa İnşallah..
Üstat ben özel p.m atamıyorum bende neden çıkmıyor acabaa.. sadece ziyaretçi mesajı çıkıyor anlamadım..Profilden posta çıkışı var amma ordanda olmuyo..
Sevgili abolardis
Öncelikle yapmış olduğun çok değerli yorumların için çok teşşekkür etmek istedimi
Bir yanlış anlaşılmaya sebep olmamak için şu nu belirtmek isterim ki forumu muzda paylaştığım renkli zagorları ben renklendirmiyorum ben sadece baskı hatası veya taramadan dolayı oluşan kusurları elimden geldiğince düzetmeye çalışıyorum ve Türkçe balonluyorum kapak vs ilave edip iyi bir şeyler yapmaya çalışıyorum.Herhalede ilk foruma koyduğum zagordaki ilk renkli zagor çalışmam dediğimden dolayı komple benim renklendirdiğimi sanıyorsunuz.Eğer öyle bir yanlış anlaşılmaya sebebp olduysam çok özür deilerim.
Saygılarımla
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: [email protected] Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...