![]() Yeni Üye Harputlu
uye |
son Aktivitesi: Bugün 00:24
- Üye Listesi
Ziyaretci Mesajı
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 2 of 2
-
24.Temmuz.2022 14:50direnc11Sevgili Harputlu,
"Özel mesaj" yoluyla gönderdiğim iletiyi buraya da ekliyorum. Dikkate almanızı rica ederim.
Öncelikle foruma hoş geldiniz. Umarım keyif alırsınız. Sizden bir ricam olacak: Forum kuralları gereği eski konulara birbirinin aynısı kopyala-yapıştır mesajlar yazmayalım lütfen. Bunun yerine "like" butonunu kullanabilirsiniz. Bu tür mesajlar güncel konuların listelerden aşağılara kaymasına neden oluyor ve beklenen ilginin ortaya çıkmasını engelleyebiliyor. Eski konulara içeriği zenginleştirecek türden mesajlar yazabilirsiniz elbette.
Sağlıklı ve keyifli günler dilerim. -
21.Temmuz.2022 23:12HarputluHerkese merhabalar. Beni 40 yıl geriye götüren, özellikle kış aylarında yanan odun sobasının kenarında okuduğum ve yarım asır geçsede unutamadığım, Teksas, Tommiks ve Zagor kitaplarını tekrar görmek ve okuyabilmek büyük bir mutluluk, bana ve benim gibi bu kitaplarla büyümüş fakat sonraları uzun süre ayrı kalmış kişileri bu güzel foruma kabul ettiğiniz ve eski günleri tekrar yaşattığınız için başta çizgi diyarı yönetim kadrosu ve katkıda bulunan tüm üyelere tekrar teşekkür eder şükranlarımı sunarım. Saygılarımla.