![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Süper Üye recocore
uye |
son Aktivitesi: 13.Kasım.2013 01:50
- Üye Listesi
Ziyaretci Mesajı
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 10
-
12.Ocak.2013 23:54takozirfansunum için teşekkürler.
-
31.Ekim.2012 21:21pandora1972Benim gibi sitemiz niye yok tacizleri yapacaksanız, çok ama çok faydalı. Bir de buradaki arkadaşları özledim, face imdadıma yetişti. Ama mebur kalmadıkça kullanmıyorum, mahremiyet anlayışıma çok uymuyor.
-
31.Ekim.2012 20:42pandora1972Hocam, teşekkür ederim de,sitenin face sayfasına bir bakarsanız daha dün kullanıma girdiğini görürsünüz. Çok kötüydü, e hoş geldiniz siz de.Umarım iyi bir bayram geçirmişinizdir, saygılar.
-
25.Ekim.2012 15:27pandora1972Arkadaş, sesin soluğun çıkmıyor, bayramını kutlayım,dedim. Bereketli ve mutlu bayramlar dilerim, saygılar.
-
21.Ekim.2012 22:41pandora1972Amin deyip, teşekkür ediyorum da bayram dediğin şeye evde yemek yapılır, dışarıdan alınmaz. Hazır yemek ayıptır bizde, tam buldu zamanını. Sağ ol ama.
-
21.Ekim.2012 22:11pandora1972Yok aslında benden ona diye başladı şimdi sürekli takas halindeyiz. Arkadaş bu nedir böyle süründürüyor mübarek. Aman dikkat edin, hasta olmayın. Bir de bayram öncesi bir dolu iş beni bekler.
-
20.Ekim.2012 22:32pandora1972Ya estafurullah, benim teknoloji ile tanışmam öylesine yeniki. Herşeyin üstüne atlıyorum öğrenmek için ama yanılgılar kaçınılmaz tabii.Takmayın kafanızı, gün bitip de kafa dağıtıyor musunuz burada o önemli. Selamlar, sevgiler
-
20.Ekim.2012 22:06pandora1972Hocamm,bir de bunu benim sayfama yazsanız daha iyi olacaktı; aynı hatayı ben de Abdullah'a verdiiğim bir cevapta yapmıştım. İyiki sizin sayfaya bir daha bakmışım. Üşenmiyorum çünkü benim taranmalarım diğer arkadaşlar gibi iyi değil. O yüzden bari emeklerini takdir edeyim diyorum. Diğer saptamalarınız içinse ancak teşekkür edebilirim. benim için de burası oldukça eğitici, bilmediğim bir çok şeyi öğreniyorum. Sevgiler, saygılar...
-
20.Ekim.2012 18:51recocoreMerhaba, çok şükür iyiyim... Mesaj için de "like"
Çocukken ne buluyorsam büyük bir zevkle okuyordum... O zamanlardan kalma çizgi romanın her türüne karşı bir zaafiyet var işte... İyi ki böyle bir dijital ortam var. İyi ki diyarımız var. İçimizde uhde olarak kalan rüyamda bile göremeyeceğim ÇR'lara bu ortamlar sayesinde kavuştum... Mesajlarınız bana esprili, samimi dobra geliyor... Üşenmeden bir çok mesaj da yazıyorsunuz takdir ediyorum...
-
20.Ekim.2012 18:34pandora1972Merahaba,like'laşıp duruyoruz bir mesaj atayım dedim. Sizin zevkler de benim gibi muhtelif galiba, farklı türden çizgilerde sürekli karşılaşıyoruz. Belirteyim ve nasılsınız, diyeyim dedim.
Arkadaşlar
Arkadaşlar gösterme 1 to 3 of 3
-
- Doktor Kim
- uye
-
- pandora1972
- uye
-
- Şükrü
- cevirmen