recocore has a reputation beyond reputerecocore has a reputation beyond reputerecocore has a reputation beyond reputerecocore has a reputation beyond reputerecocore has a reputation beyond reputerecocore has a reputation beyond reputerecocore has a reputation beyond reputerecocore has a reputation beyond reputerecocore has a reputation beyond reputerecocore has a reputation beyond reputerecocore has a reputation beyond repute
Süper Üye

recocore recocore isimli Üye şimdilik offline konumundadır

uye

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 10
  1. takozirfan
    12.Ocak.2013 23:54
    takozirfan
    sunum için teşekkürler.
  2. pandora1972
    31.Ekim.2012 21:21
    pandora1972
    Benim gibi sitemiz niye yok tacizleri yapacaksanız, çok ama çok faydalı. Bir de buradaki arkadaşları özledim, face imdadıma yetişti. Ama mebur kalmadıkça kullanmıyorum, mahremiyet anlayışıma çok uymuyor.
  3. pandora1972
    31.Ekim.2012 20:42
    pandora1972
    Hocam, teşekkür ederim de,sitenin face sayfasına bir bakarsanız daha dün kullanıma girdiğini görürsünüz. Çok kötüydü, e hoş geldiniz siz de.Umarım iyi bir bayram geçirmişinizdir, saygılar.
  4. pandora1972
    25.Ekim.2012 15:27
    pandora1972
    Arkadaş, sesin soluğun çıkmıyor, bayramını kutlayım,dedim. Bereketli ve mutlu bayramlar dilerim, saygılar.
  5. pandora1972
    21.Ekim.2012 22:41
    pandora1972
    Amin deyip, teşekkür ediyorum da bayram dediğin şeye evde yemek yapılır, dışarıdan alınmaz. Hazır yemek ayıptır bizde, tam buldu zamanını. Sağ ol ama.
  6. pandora1972
    21.Ekim.2012 22:11
    pandora1972
    Yok aslında benden ona diye başladı şimdi sürekli takas halindeyiz. Arkadaş bu nedir böyle süründürüyor mübarek. Aman dikkat edin, hasta olmayın. Bir de bayram öncesi bir dolu iş beni bekler.
  7. pandora1972
    20.Ekim.2012 22:32
    pandora1972
    Ya estafurullah, benim teknoloji ile tanışmam öylesine yeniki. Herşeyin üstüne atlıyorum öğrenmek için ama yanılgılar kaçınılmaz tabii.Takmayın kafanızı, gün bitip de kafa dağıtıyor musunuz burada o önemli. Selamlar, sevgiler
  8. pandora1972
    20.Ekim.2012 22:06
    pandora1972
    Hocamm,bir de bunu benim sayfama yazsanız daha iyi olacaktı; aynı hatayı ben de Abdullah'a verdiiğim bir cevapta yapmıştım. İyiki sizin sayfaya bir daha bakmışım. Üşenmiyorum çünkü benim taranmalarım diğer arkadaşlar gibi iyi değil. O yüzden bari emeklerini takdir edeyim diyorum. Diğer saptamalarınız içinse ancak teşekkür edebilirim. benim için de burası oldukça eğitici, bilmediğim bir çok şeyi öğreniyorum. Sevgiler, saygılar...
  9. recocore
    20.Ekim.2012 18:51
    recocore
    Merhaba, çok şükür iyiyim... Mesaj için de "like" Çocukken ne buluyorsam büyük bir zevkle okuyordum... O zamanlardan kalma çizgi romanın her türüne karşı bir zaafiyet var işte... İyi ki böyle bir dijital ortam var. İyi ki diyarımız var. İçimizde uhde olarak kalan rüyamda bile göremeyeceğim ÇR'lara bu ortamlar sayesinde kavuştum... Mesajlarınız bana esprili, samimi dobra geliyor... Üşenmeden bir çok mesaj da yazıyorsunuz takdir ediyorum...
  10. pandora1972
    20.Ekim.2012 18:34
    pandora1972
    Merahaba,like'laşıp duruyoruz bir mesaj atayım dedim. Sizin zevkler de benim gibi muhtelif galiba, farklı türden çizgilerde sürekli karşılaşıyoruz. Belirteyim ve nasılsınız, diyeyim dedim.

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • son Aktivitesi: 13.Kasım.2013 01:50
  • Tavsiye Puanı: 0

Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 3 of 3

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:49