bayposta has a reputation beyond reputebayposta has a reputation beyond reputebayposta has a reputation beyond reputebayposta has a reputation beyond reputebayposta has a reputation beyond reputebayposta has a reputation beyond reputebayposta has a reputation beyond reputebayposta has a reputation beyond reputebayposta has a reputation beyond reputebayposta has a reputation beyond reputebayposta has a reputation beyond repute
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

bayposta bayposta isimli Üye şuanda  online konumundadır

onursal

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 24
  1. batterton
    12.Kasım.2021 12:51
    batterton
    Üstadım merhabalar. Size bir sorum olacaktı. Çizgi Düşler Maxi Zagor serisi Türkiye'de daha önce farklı bir yayınevi tarafından yayınlandı mı yoksa tamamen yeni maceralardan mı oluşuyor ? Satın almayı düşünüyorum ama bu konuda kararsız kaldım. Teşekkür ederim.
  2. Shoryuken
    24.Nisan.2021 20:03
    Shoryuken
    "National Geographic Kids 2004 - 10
    olarak düzenlersen iyi olur. İlk sayı olduğu için 1-den 9 a bölümünü silebilirsin."

Sinan abi Mart ayında başlayıp o yıl 10 sayı çıkmış dergi, dolayısıyla 10. sayı aralık ayına denk geliyor, bu yüzden 8. sayı olarak listeye ekledim. Eğer dediğin gibi listeye eklersem ilk sayı paylaşıldığında bu sefer 2004-01 yerine 2004-3 ile başlamak gerekecek. Saygılar.
  3. kidsclub839
    22.Aralık.2019 23:06
    kidsclub839
    Merhaba,

Akşam Kidsclub dergisinin diğer sayıları yüklenecek mi?
  4. mersan00
    16.Mart.2019 22:40
    mersan00
    merhaba dostum.şu blubery e biraz ilgi göstersen,çok macera var daha elde.çeviri yaparsan ben garibi çok sevindirin.
  5. SaMaNtHaDaRrIn
    19.Eylül.2017 16:11
    SaMaNtHaDaRrIn
    sizde tatlı cadının türkçe dublaj bölümleri varmı acaba
  6. kurthan
    23.Ağustos.2016 18:31
    kurthan
    selam nasılsınız?
    geçenler de size bir Conan çizerinden bahsetmiştim adı şimi aklıma geldi Alfredo Alcala bence çok taramaku bir çizimi olmasına rağmen çok iyi
  7. orgunvaran
    16.Nisan.2016 01:22
    orgunvaran
    hocam bu püfün devamı gelebilecek mi
  8. toxine
    30.Aralık.2014 01:49
    toxine
    Selamlar bayposta,
    Düzenlemerini keyifle takip ediyorum. Arsızlık olmazsa Gaddar Davut'un birinci ya da ikinci bölümlerini diyarda bulmuştum. Fakat hepsi yarım. Sen belki yine beni şaşırtırsın ve tam macera düzenlemeleri paylaşırsan çok sevinirim.
  9. gandor08
    27.Kasım.2014 12:40
    gandor08
    C1assics_I11ustrated by Peter F. - 4shared

Abi klasikler burda. Bende bir yandan alıyorum.
  10. gandor08
    27.Kasım.2014 09:33
    gandor08
    Abi renkli klasikler 169 adet olan ve şu an scanfan yüklüyor. Benim hdd yandı onun içinde gitti. Ben onlarla mç takileri eşleştirecektim. Onlar yoksa bende alıyorum toplu olan linki atarım size.

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • Son Aktivitesi: Bugün 15:58
  • Tavsiye Puanı: 7

Arkadaşlar

Arkadaşlarınız 1 - 10 / 13

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:47