Üstadım merhabalar. Size bir sorum olacaktı. Çizgi Düşler Maxi Zagor serisi Türkiye'de daha önce farklı bir yayınevi tarafından yayınlandı mı yoksa tamamen yeni maceralardan mı oluşuyor ? Satın almayı düşünüyorum ama bu konuda kararsız kaldım. Teşekkür ederim.
"National Geographic Kids 2004 - 10
olarak düzenlersen iyi olur. İlk sayı olduğu için 1-den 9 a bölümünü silebilirsin."
Sinan abi Mart ayında başlayıp o yıl 10 sayı çıkmış dergi, dolayısıyla 10. sayı aralık ayına denk geliyor, bu yüzden 8. sayı olarak listeye ekledim. Eğer dediğin gibi listeye eklersem ilk sayı paylaşıldığında bu sefer 2004-01 yerine 2004-3 ile başlamak gerekecek. Saygılar.
selam nasılsınız?
geçenler de size bir Conan çizerinden bahsetmiştim adı şimi aklıma geldi Alfredo Alcala bence çok taramaku bir çizimi olmasına rağmen çok iyi
Selamlar bayposta,
Düzenlemerini keyifle takip ediyorum. Arsızlık olmazsa Gaddar Davut'un birinci ya da ikinci bölümlerini diyarda bulmuştum. Fakat hepsi yarım. Sen belki yine beni şaşırtırsın ve tam macera düzenlemeleri paylaşırsan çok sevinirim.
Abi renkli klasikler 169 adet olan ve şu an scanfan yüklüyor. Benim hdd yandı onun içinde gitti. Ben onlarla mç takileri eşleştirecektim. Onlar yoksa bende alıyorum toplu olan linki atarım size.
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: [email protected] Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...