Walt Disney's Comics Stories Penny Pincher 1-4

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,324

Walt Disney's Comics Stories Penny Pincher 1-4

Wlt_Dy_s_Comics_Stories1.jpg

(dosya.tc)
(Mediafire)

Tarama bana ait değil. Bir şekilde netten bulduğum bir dergi. Henüz arşive bile almamışım, "rastgele indirilenler deposu" gibi bir klasörde benzerlerinin yanında duruyordu. Bu klasörde bir süre duran dosyaları sonradan bir elemeye tabi tutuyorum. İçerik ve biçim olarak kalitesini beğenmediklerimi bir süre sonra siliyorum. Kalitesi çok iyiyse zaten bekletmeden arşive alırım. Arşive aldıklarımın dosya adlarını değiştirir, uygun bir kategoriye koyarım. Bu geçici klasördeki dergilerden bazılarına sonradan baktığımda kanım ısınır ve okuyup arşive aktarırım. Bir kısmı da silinir. Bu dergi hakkında kararsız kalmışım demek ki. Üstümde kalmasın hemen sunayım dedim. Belki değerini bilen biri çıkar. Bunun adını sadece uploadda sorun olmaması için kısalttım. Rar arşivinin içindeki adlandırmalar orijinalindeki gibidir. Umarım birilerinin işine yarar. En son kapak sayfasında download linkini de vermişler.

Başlıktaki "Penny Pincher" deyimi "cimri" anlamına geliyor. İç kapakta açıklandığı üzere "Gladstone" firmasının çıkardığı bu seride reklam vb gibi sayfalara çok az yer verilmiş, sayfaların neredeyse tamamı resimli romana ayrılmış. "Varyemez Amca"ya (Uncle Scrooge) gönderme yapılarak bunun okuyucu için bir tasarruf olduğu ima edilmiş. Seri 1997 yılına ait. Açıklamalara göre buradaki dergi dört sayıdan oluşuyor.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,324

Donald and Mickey Annual (1974)
"Donald ve Mickey" 1974 yıllığı
74 sayfa, 22 MB, CBR

D_M74annal.jpg

(MediaFire)

Yabancı Dilde Çizgi Roman Paylaşımlarına Dair kurallardan 6.'sı yani, "Yabancı dillerde yapılan paylaşımlarda, Türkçe paylaşımlardan farklı olarak tüm seri tek bir başlık altında toplanacaktır. Her bir sayı için yeni bir konu açmak bu türden paylaşımlar için anlamlı olmayıp, erişilebilirliği güçleştirecektir." kuralı gereği bu dergi için ayrı başlık açmadım, bir önce yüklediğimin altına ekliyorum. Yabancı bir siteden aktarıldı.
 

md35

Kıdemli Üye
28 Haz 2013
202
708
İngilizce dilindeki nitelikli paylaşımlarınız için gönülden teşekkürler.
 
Üst