Başkomser Nevzat Sayı 03

KARAOĞLAN

Onursal Üye
2 Şub 2010
3,004
20,645
Gaziantep
imgmfm.jpg


 

aytekincelen

Süper Üye
15 May 2010
724
193
ilk iki sayıyı bir solukta okumuş olan biri olarak; okumanızı şidettle tavsiye ediyorum,çizim ve kurgu mükemmel. Bu değerli paylaşımınızdan ötürü de çok teşekkürler
 

Makinist16000

Kıdemli Üye
8 Eyl 2010
123
220
Bursa / Osmangazi
İsmail Gülgeç'in yorumundan sonra Komiser Nevzat tiplemesinin referansında sanki Aziz Nesin model alınmış gibi geldi . Bir de son kare hikayenin sonumuydu tam anlayamadım . Malum Rahmetli Gülgeç son kareyi tablo gibi tam sayfa olarak çizerdi . Paylaşım için teşekkürler .
 

homeric

Çeviri & Balonlama
19 Eyl 2009
338
3,204
Kütahya
Dünyadaki bütün polisiye yazarlarının yarattığı ve kitaplarında aralıklara yer verdiği baş kahraman tipinin bizim edebiyatımızdaki bence en güzel örneğidir Başkomiser Nevzat.
Yıllar önce TRT yanılmıyorsam Şeytan Ayrıntıda Gizlidir adıyla yayımlamıştı. Bence en güzel Ahmet Ümit uyarlamasıydı. Nevzat'ı Çetin Tekindor, Ali'yi ise Nejat İşler canlandırıyordu.Bulunuyor mu bilmiyorum ama bu türü sevenlerin mutlaka seyretmesini tavsiye ederim. Daha sonraki dizi ve filmlerde ben o tadı hiç alamadım.
İlk iki kitaptaki İsmail Gülgeç çizgileri de aynı o dizideki havayı veriyordu.Belki ben biraz takıntılıyım ama bu kitapta sanki bir şeyler eksik gibi geldi.
Bu kitabı okumamızı sağlayan Tex dostumuza çok teşekkürler, saygılar.
 
Son düzenleme:
Üst