Tex Willer Renkli : 002 İki Kaçak (Yalnızca Bilgi!!!)

daltas

Çeviri & Balonlama
14 Haz 2009
1,656
137,640


Tex Willer Renkli : 002 İki Kaçak (Yalnızca Bilgi!!!)

Sevgili Tex Severler,

Forumu izleyenlerin ve benim gibi İtalyan ve ilgili bazı başka sitelere bakanların da bildiği gibi, dün iki renkli Tex taraması internete düştü.

-Renkli Yarı Yıllık 18 Beş Tam Macera
ve
-Tex Willer Renkli : 002 İki Kaçak.

Sizlerden beklenen tepki hemen geldi.

Şu anda çevirisi yapılarak yayınlanmamış 3 Renkli Tex var. Renkli Yarı Yıllık 17 ve 18 ile Tex Willer Renkli : 002 İki Kaçak.

Tex Willer Renkli : 002 İki Kaçak, geçen yıl siyah-beyaz çevirisini yaptığım ama yayınlanmasına fırsat bırakılmayan bir macera.
Yalnızca uygun sayfa düzenlemesi ve sonra kolaj yapılacak. Bir haftalık iş.

Bu kitabın taramasını Ocak - Şubat gibi bekliyordum. Şu anda elimdeki DMZ serisini öncelikle bitirmek istiyorum. Bir işi yarım bıraktım mı uzun zaman sürünür.
Bu yüzden "Tex Willer Renkli : 002 İki Kaçak"ın yayını Ocak 2021 ortalarını bulacaktır. Elbette bu benim planım.

Çevirmek ve yayınlamak isteyen dostlar olursa kolay gelsin derim. Bu arada, diğer iki kitapla ilgili bir planım yok ne zaman çevirir ve yayınlarım hiç bilmiyorum.
Onların da taliplisi varsa o dostlara da kolay gelsin.

Tex Renkli Maceralar Serisi bundan sonra biraz seçmece yayınlanacak. Emek israfına engel olmak için yapmayı planladığım kitapları önceden bildireceğim.

Şimdilik biraz sabır.

 
Son düzenleme:

tenten64

Yeni Üye
21 May 2013
86
324
Benim gibi fumetti frankofon severler için sizin paylaşımlarınız çok değerli,tex paylaşımlarının devamını dörtgözle bekliyorum ,iyi çalışmalar,kendinize iyi bakın
 
Üst