Dc Karakteri Sweet Tooth animasyon fragmanı yayınlandı.

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,733
44,000
denize sıfır



Netflix, DC çizgi romanından uyarlanan Sweet Tooth‘un tanıtım fragmanını paylaştı. İlk görselleri de yayınlanan yapım, ormandaki evinden ayrılan ve dehşet verici bir olayın dış dünyayı kasıp kavurduğunu gören yarı geyik yarı çocuk Gus’ın masalsı macerasını anlatıyor.
Günün birinde Jepperd adında bir gezginle arkadaş olan Gus, bu yeni dünya ve melez kökenlerinin ardındaki gizemle ilgili sorularına yanıt bulmak için insanlardan ve kendisi gibi melezlerden oluşan sıra dışı bir aileye katılıyor. Gus ve Jepperd, yemyeşil ve tehlikeli dünyada sıra dışı bir maceraya atılıyor. Jeff Lemire’ın DC çizgi roman serisinden uyarlanan Sweet Tooth’un yürütücü yapımcılığını Jim Mickle, Beth Schwartz, Robert Downey, Jr., Susan Downey, Amanda Burrell ve Linda Moran üstleniyor. 4 Haziran’da izleyicilerle buluşacak olan yapım toplamda 8 bölüm olacak. Yeni Zelanda’da çekilen dizideki her bir bölümün süresi ise 1 saat.

Sweet Touch oyuncu Kadrosu: Christian Convery (Gus), Nonso Anozie (Tommy Jepperd), Adeel Akhtar (Dr. Aditya Singh), Aliza Vellani (Rani Singh), Stefania LaVie Owen (Bear), Dania Ramirez (Aimee Eden), Neil Sandilands (General Abbot), Will Forte (Father) ve James Brolin (Anlatıcı)

www.youtube.com/watch?v=sp_5E1b55cY
 

bergill

Çeviri & Balonlama
23 Nis 2012
594
5,490
Fragmandan biraz His Dark Materials tadı aldım. Yalnız görünen o ki bu kanlı canlı aktörlerle çekilen normal türde bir dizi olacak, neden başlığa animasyon yazılmış anlamadım. :D
 

ed86

Süper Üye
3 Kas 2018
830
1,631
İlgili başlıklara yazarken dizi haberini vermiştim. Diziden önce çevirilerin bitip, arşivlememiz iyi oldu. Yakında yayın evleri "keşfederler". :) Şimdiden indirmeye bakın sayıları.
 
Üst