İnanılmaz Örümcek Adam Hataları

sergen07

Süper Üye
20 Kas 2010
479
272
Antalya
SpiderMan_Comics-430x278.jpg


İlgi ile takip edilen süper kahraman çizgi romanları içerisinde Örümcek Adam daima ilk sıralarda yeralmıştır. Ağustos 1962′de yayınlanan Amazing Fantasy’nin 15. sayısında çizgi roman severlerine karşısına çıkan Örümcek Adam, kendi çizgi roman serisine kavuşmak için çok fazla beklemedi. Mart 1963′de “Amazing Spider-Man” adı altında ilk sayısı yayınlandı.

İlk sayıda yeralan bir kare, çizgi roman dünyasının en büyük hatalarından birisine imzasını attı. Bu karede Peter Palmer diye bir isim geçiyordu. Evet, yanlış okumadınız! Bu isim tabii ki de Peter Parker olmalıydı (aşağıda yeralıyor).


peter-palmer-spider-man_01.jpg


“Amazing Spider-Man”in yayınlanan üçüncü sayısında ise daha da büyük bir hata gerçekleşti. Bu sayıda Örümcek Adam ile Doktor Ahtapot arasında geçen bir macera anlatılıyordu ve doğal olarak bu ikilinin kavga ettikleri kareler yeralıyordu. Bu karelerin bir tanesinde Doktor Ahtapot’un Örümcek Adam’a “Superman” diye seslendiğini görüyoruz. Gerçekten de inanılmaz bir hata olmuştu. Marvel firması, en büyük rakibi DC Comics’in en önemli süper kahramanı olan Superman’i kafasından pek atamamışa benziyordu (aşağıda yeralıyor).


spider-man-superman_03.jpg


DÖKÜMAN KAYNAĞI:

Hakan T. Kalkan'a teşekkürler...
 
Son düzenleme:

sergen07

Süper Üye
20 Kas 2010
479
272
Antalya
Bide daha Amazing Spider-Man serisi yeni başlamış bunlar 1. ve 3. sayılar. Bencede Süperman biraz absürt olmuş :D:D
 

tafamus

Süper Üye
11 Şub 2010
1,869
13,455
Belki dr ahtopot süper adam anlamında kullanmıştır ben şimdi bir çizer olsam mesela vay be ne süper adam desem bunu ingilzceye böyle çevrilse bana davamı açacaklar demekki kelimerin dahi telif hakkı var

dokunmasınlar örümcek adamıma
 

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
957
Bursa
Vay be ahahaha :Ğ süpermiş harbi komedi olmuş superman olayı DC ne böbürlenmiştir ha ehuehu:d
 

süperego

Süper Üye
20 Haz 2009
1,856
158
Mars
filminin yanında bunlar devede kulak kalır bence.ağ fırlatıcıları olmadan avucuna basarak ağ atması artık avucunda nereye basıyorsa,düşmemek için bazen dağcılar gibi normal parmaklarını kullanması duvarda yürürken tutunduğu gibi değil,en sevmediğimde örümcek hisleri.ç.r.de örümceği vurmak veya örümceğe bir şeyle vurmak çok zordur çünkü spider senseleri onu hemen uyarır.örnekler çoğaltılabilir.
 
Üst