Storks / Leylekler (Türkçe Altyazı ve Türkçe Dublaj)

Mehmet Emin

Aktif Üye
25 Kas 2012
314
1,361
0lmLoW.jpg


41b8vQ.jpg


Storks(Türkçe Altyazı):

Leylekler(Türkçe Dublaj):

Konu: Bebekleri leylekler getirir; ya da bir zamanlar öyleydi. Şimdiyse global bir internet perakende şirketi için paket dağıtıyorlar. Şirketin üst düzey teslimat leyleği olan Junior, tam da terfi etmek üzereyken, Bebek Yapım Makinesi'ni yanlışlıkla çalıştırarak, sevimli mi sevimli ancak tamamen izinsiz olarak kız bir bebek üretir. Junior ve Leylek Dağında ki tek insan olan arkadaşı Tulip ile her şeyi göze alarak, patron fark etmeden bu sorun yumağını teslim etmek için zamana karşı yarışmalıdırlar. Bu vahşi yolculuk, bir çok aileyi tamamlayacak ve de leyleklerin Dünya'da ki gerçek görevini tekrar gündeme getirecek bir yolculuktur.
 
Son düzenleme:

Mehmet Emin

Aktif Üye
25 Kas 2012
314
1,361
Yarın çocuk büyüyüp sorduğunda biz de mi böyle cevap vereceğiz diye düşünmeden edemiyor insan. Ben bu videoyu seyrettirmeyi düşünüyorum :)

www.youtube.com/watch?v=-FI9Gw58MdA

Teşekkürler üstadım. İzleyecek bir şey daha çıktı :)

Bu soruya cevap yani bebekler nereden geliyor sorusuna farklı kültürlerin farklı cevapları var biz en çok bu leylek hikayesini biliriz ama mesela Uzakdoğu ülkelerinde bebeklerin tarlada lahana'dan çıktığını söylüyorlar hatta My Neighbour Yamada(Komşularım Yamada Ailesi) isimli anime filminde bu açıkça görülmektedir, zamane çocukları bu masallara pek ya da uzun süreli kanmıyorlar, bana teyzemin oğlu ile hanımı gelip sorduklarında ne diyelim diye ben hastaneden geliyor deyin dedim.
 

Mehmet Emin

Aktif Üye
25 Kas 2012
314
1,361
Ana konuya Türkçe Dublaj linkini de ekledim.(Ayıptır söylemesi Ben Şahsen Bizzat Kendim encode ettim.)
 
Üst