Savage Avengers (Vahşi İntikamcılar) 006

SPIDERWEBS

Çeviri & Balonlama
31 Eki 2014
649
4,126

Savage%2BAvengers%2B006-000.jpg


Kahramanlarımız Kulan Gath ve Jhoatun Lau, Öz Tanrı’ya, karşı hayatları pahasına savaşmak için birleştiler.

Jhoatun Lau’yu öldürdüler ama Kulan Gath korkunç bir kehanette bulunup kaçtı.

Elektra, Wolverine ve Venom Doktor Strange’i uyarmak üzere ayrılırken Doktor Voodoo Kulan Gath’ı takip etmeye karar verdi.

Bu sırada, Punisher ve Conan eve dönüş için uzun yolu seçti, Vahşi Topraklarda geçen tehlikeli bir yolculukla…


 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,405
Bu kadar kahramanın yer aldığı bir macera macera üstü macera olur üstadım.
Emeği geçen değerli dostlarımıza çok teşekkür ederim.
Henüz inceleme fırsatım olmadı ama kapak çizimi zaten konuyu anlatıyor.
Conan olunca birde işin içinde Barbarımıza artık Süper Barbar diyebiliriz kanımca.
Çok ama çok teşekkür ederim değerli dostlarım.
Harika bir macerayı bizlere kazandırdınız.
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,542
28,638
İzmir
Conan Marvel'a döndü ama ben henüz yeni Conan sayılarını okumaya başlamadan bu seriye giriştim. Conan ve Wolverine'i beraber görme isteği daha ağır bastı. Buna karşılık hikâyeyi nedense beğenemedim. Duggan her zaman olduğu gibi iyi olabilecek bir konuyu vasat hale getirmeyi başarmış. Karakterlerin hikâyeye girişleri, gereksiz diyaloglar ve aksiyon sahneleri iyi bir hikâyede olmayacak düzeyde.

Gerçi konu da orijinal değil. Conan daha önce de günümüz dünyasına What if serileri ile gelmişti. Hatta Kulan Gath da öyle. Bu adi büyücünün telif hakları da Marvel'a mı geçti acaba? Red Sonja serisini okuyanlar hatırlayacaktır; büyücü de günümüz dünyasında epey bir tecrübe kazanmıştı. Red Sonja Dynamite Comics Vol.4'te Kulan Gath Sonja ile birlikte günümüze geliyordu.

35569752._SY475_.jpg


Bu sefer de Conan ile günümüze geliyor. Neden hep bu herifi kullanıyorlar anlamadım. Duggan daha önce denenmemiş bir karakter kullanabilirdi, hatta yeni bir karakter yaratabilirdi. Varsa yoksa Kulan Gath... Bu arada Conan nasıl ve ne zaman günümüze geliyor. Avengers ile bir maceranın sonunda mı? Eğer öyleyse hangi seri hangi macera? Bilen bir dost söylerse okumak isterim. Bu kısmı henüz çözemedim.

Başrolde Conan’ı kullanarak satışları patlatacakları bir Avengers serisi düşünmüşler. Wolverine uygun bir takım arkadaşı olmuş. Ya diğerleri? Hadi Elektra Hand ile alakalı, hadi Dr. VooDoo büyü işleriyle falan da Venom'u tepeden inme olaya dahil etmek yine gereksiz bir hamle olmuş. Bununla birlikte Punisher'ı olaya dahil etmek için ailesini kullanıyorlar. Bu mevzu da yeni değil. Daha önce Punisher serilerinde işlenmişti.

Velhasılı beklentimin altında bir seri olmuş. Yine de Conan’ın hatırına takip edeceğim.

Bunun yanında çeviri ve balonlama için verilen emek gözle görülür düzeyde başarılı. Özellikle Türkçe logo çok güzel olmuş. Paylaşım ve emekleriniz için teşekkür ederim.
 

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
141,629
Maceralar da kahramanlar birbirine girmiyorumu böyle? Ben okumadım henüz.

Çok teşekkürler üstadım.
 

daniltbilek

Yeni Üye
29 Ocak 2023
31
24
O kadar üzülüyorum ki.. Ülkede bir keyfim var o da çizgi roman okumak. Basıldı diyor bakıyorum fiyatlar cep yakıyor bir tane alıp okuyunca bitse neyse.. Koskoca seriye bütçe yetişmiyor. Ülkemizin geldiği hallere bakın. Linklerin hepsi teliften dolayı kapanmış. En çok istediğim serilere ulaşamadım. Neden basıldı diye. İyi de alamıyoruz ki? Çok pahalı?
 
Üst