![]() |
#1 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 31.Aralık.2020
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Sevgili forumdaşlar balonlama yapmada yeniyim şimdiden bir kaç sayı balonladım. ancak çevirileri mekanik olarak yapmak zorunda kaldım. eğer elinde hazır çeviri olan varsa yada çevirmen arkadaşlar varsa ortak çalışmayı çok isterim. umarım vardır ve foruma katkıda bulunabilirim. Marvel hayranıyım ve tercihen marvel balonlamak isterim
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 23.Şubat.2017
•Rep Puanı : 5042
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 07.Haziran.2020
•Rep Puanı : 350087
•Rep Seviyesi :
![]()
Merhabalar,
Ücra çizgi roman blogumuz da Marvel serileri yapıyoruz. Elimizde hazır Marvel çevirileri de bulunmakta. Bizimle ortak çalışmak isterseniz, mutluluk duyarız. Size ulaşabileceğim bir mail adresi verirseniz ya da Discord sunucumuza gelirseniz, gerek balonlama konusunda gerek yaptığınız işi bize nasıl teslim edeceğiniz hususunda sizi bilgilendirmek ve yardımcı olmak isterim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 19.Ekim.2020
•Rep Puanı : 5132
•Rep Seviyesi :
![]()
Ücra ekibi büyüyor gibi görünüyor bu bizim gibi çizgi roman sevdalıları için harika bir şey
Konu DryKleon tarafından (06.Nisan.2021 Saat 19:17 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 24.Mayıs.2021
•Rep Puanı : 17
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Selamlar bir suredir avrupa cizgi romanlari arsivliyorum almanca ve ingilizce olarak. balonlama hakkinda fikrim yok ama ozellikle savas cizgi romanlarini cevirmeyi cok istiyorum. elimde de uzun bir liste var. balonlamaya gonullu olursaniz ceviriileri yapabilirim
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Sen başla. Yardımcı olacak arkadaş ''mutlaka'' çıkar
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2012
•Rep Puanı : 362125
•Rep Seviyesi :
![]() Selamlar bir suredir avrupa cizgi romanlari arsivliyorum almanca ve ingilizce olarak. balonlama hakkinda fikrim yok ama ozellikle savas cizgi romanlarini cevirmeyi cok istiyorum. elimde de uzun bir liste var. balonlamaya gonullu olursaniz ceviriileri yapabilirim Merhabalar... Biz de "SAVAŞ" adıyla yayınlanan, İngilizlerin "War Picture Library" ve "Battle Picture Library" serilerinden var mı? |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 24.Nisan.2012
•Rep Puanı : 176161
•Rep Seviyesi :
![]() Selamlar bir suredir avrupa cizgi romanlari arsivliyorum almanca ve ingilizce olarak. balonlama hakkinda fikrim yok ama ozellikle savas cizgi romanlarini cevirmeyi cok istiyorum. elimde de uzun bir liste var. balonlamaya gonullu olursaniz ceviriileri yapabilirim Şu var ki forumda bugüne kadar savaş konulu birçok Avrupa çizgi romanının çevirisi yapıldı ve de yapılmakta. O yüzden seçtiğiniz eserleri çevirmeye başlamadan önce daha önce çevrilmediğinden emin olursanız iyi olur, böylece vaktinizi boşa harcamamış olursunuz. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 24.Mayıs.2021
•Rep Puanı : 17
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Tardi nin Türkiye de cevrilip basilan disinda 2 tane daha 1. Dunya Savasi cizgi romani var. Hem de siperlerdeydikten farkli olarak renkli. biri almanca basilmis onun cevirildigini zannetmiyorum. "goddamn this war" digerinin adi onu da yabanci sitelerde bile zor buldum. Bu ikisini gercekten cevirmek isterim
Konu tanilt tarafından (13.Temmuz.2021 Saat 17:30 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Ne güzel eğitici/öğretici bir çevirmenimiz daha oldu. Çok teşekkürler Hemi de TARDİ...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Elinde scooby doo olan varmi | Yunusemrex | Geri Dönüşüm Kutusu | 0 | 12.Temmuz.2020 15:17 |
Elinde bu font olan var mı? | SPIDERWEBS | Çeviri Yardımlaşma Başlığı | 1 | 20.Mayıs.2020 18:55 |
Bu font elinde olan var mı | SPIDERWEBS | Çeviri Yardımlaşma Başlığı | 7 | 25.Aralık.2019 23:09 |
Marvel-DCden elinizde balonlama bekleyen çevirileriniz varsa talibim | Milyarderdahi | Çeviri Yardımlaşma Başlığı | 2 | 15.Ağustos.2018 11:49 |
Elinde olan varsa paylaşır mı lütfen? | SenSei | SenSei'den Çeviri İstekleriniz | 8 | 26.Aralık.2017 04:24 |