Yeni kuracağımız çeviri sitemize ekip arkadaşları arıyoruz!

Methwon

Yeni Üye
21 Tem 2022
2
20
Ben kimim; Öncelikle selamlar, ismim Mehmet. Uzun süredir böyle bir işe girişmek istiyordum ancak gerek balonlama bilgim olmaması hem de ingilizcemi yetersiz görmemden dolayı pek bu işe girişmemiştim. Tabii ufak ufak çeviriler yaparak kendimi geliştirmiştim ancak ilk defa bu işe temelli girişmeyi düşündüğüm ana geldim.

Evet, artık az da olsa kim olduğum hakkımda biraz bilgi sahibi olduğunuza göre tanıştığımıza memnun oldum sevgili dostum. Kuracağımız çeviri ekibinin ismi olarak ''Yıldız Çeviri'' ismini uygun gördük. Bu kararda balonlama görevini üstlenen ekip arkadaşımın da benim de Star Wars fanı olmamızın yüksek bir etkisi vardı. Kısacası, sizden istediğimiz eğer bu işe girişmeyi düşünüyorsanız daha önce yapmasanız dahi bize ulaşmanız. Artık bu yazıyı ne zaman okuyorsanız; iyi günler, iyi akşamlar, iyi geceler.

İletişim; yildizceviriiletisim@gmail.com / meth#1991
 

Ekli dosyalar

  • yildizceviriekip.jpg
    yildizceviriekip.jpg
    21.1 KB · Görüntü: 41

Methwon

Yeni Üye
21 Tem 2022
2
20
Bu arada gönül ister ki bütün SW içeriklerini türkçe yapmak, ancak malesef telif sorunu diye bir mesele var bu da canımızı çok sıkıyor. Bu yüzden telifsiz içerikleri özellikle çevirmek istiyoruz.

NOT: Balonlamacı ve Çevirmen hali hazirda ekibimizde mevcuttur. Grafiker eksiğimiz var.
 
Üst