Çocuklar (The boys) 01-18 (Mediafire Linkleriyle)

BlackBishop

Çeviri & Balonlama
16 Eki 2010
1,523
13,638
Denizli - İstanbul
Bu arada bu seri benim tarafımdan devam ettirilmeyecektir. Başka ÇveB emektarları devam ettirir mi bilemiyorum. Ancak seri 18 sayı itibariyle bir noktaya kısmen bağlandı ve ben burada bırakıyorum.

P7mZVN.jpg



















 
Son düzenleme:

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
18,824
52,199
Kendi Koltuğunda
Çok çok teşekkür ederiz.
Sorunsuz indirme,
kolay indirme,
hepsi bir arada.
Daha ne isteriz üstadı ayakta alkışlamak düşer bize.
Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim.
 

Sinan Atik

Yönetici
13 Haz 2011
2,395
6,514
Ankara
Bu paylaşım uzun süreli sayılacak bir aranın ardından geliyor. Niyetim devamının da gelmesi ayrıca Yönetimle uzlaşabilirsek bazı sorunları halledip geçmişte kendi isteğimle kapattırdığım asıl nickime dönme düşüncemde var. Artık bunları gelecek yıl içinde göreceğiz.

Ellerinize, gözlerinize sağlık. Ben yeni bir yönetici olduğum için geçmişteki sorunları bilmiyorum. Uzlaşılmak istendikten sonra, forum kuralları dahilinde çok da sorun olacağını düşünmüyorum.[/SIZE]
 

ed86

Süper Üye
3 Kas 2018
824
1,609
Bu zamana kadarki emekleriniz için çok teşekkürler. Umarım devam edilir bir şekilde.
 

comfort

Yeni Üye
10 Kas 2012
108
151
Harikulade bir paylaşım olmuş üstat, seriyi Mediafire linkinden rahatlıkla indirerek okuyabilmek de varmış. Çok teşekkürler.
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,575
İzmir
Süper kahramanları yerden yere vuran çizgi romanlar her zaman seviliyor. Alan Moore'un Watchmen'i, Mark Waid'in Irreddeemable'si ile Garth Ennis'in The Boys'u türün en popüler örnekleri. Bunların arasında en sert ve en küfürlü yer yer kırmızı noktalı olan The Boys yazarın tarzıyla bire bir örtüşüyor. İrlandalı yazarımız atalarından gelen hırçınlığı kalemine yansıtıyor. Sonuçta Preacher, Punisher Max Comics, Jimmy's Bastard gibi sert ve son derece popüler seriler yazıyor. Yakın zamanda dizisi de çıkan Çocuklar'ı beğenerek okuyorum.

Teşekkürler.
 

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
957
Bursa
Bak bu harika oldu işte eline sağlık çok teşekkürler. Dizisi de çok iyiydi hala seyretmeyip "acaba?" diyenlere kesinlikle tavsiye ederim.
 

bergill

Çeviri & Balonlama
23 Nis 2012
594
5,489
Önce çizgi romanını okuyup sonra dizisini izlemeyin derim yoksa feci hayal kırıklığına uğrarsınız. Dizi, çizgi romanın fazlasıyla yumuşatılıp, sulandırılmış hali olmuş ve karakterler çizgi romandaki onları özel kılan karakteristik halleri değiştirilerek Amerikan izleyicisinin seveceği şekilde uyarlanmışlar. Çizgi romanı okumamış biri diziyi sevebilir ama okuyan biri için bu çok zor . Tabii çizgi romanın çevrilecek daha çok bölümü olduğundan ve tamamlanana kadar muhtemelen dizi biteceğinden dolayı İngilizce bilmeyenler için bu durum pek sorun oluşturmayacaktır.
 
Son düzenleme:

Dindar Diker

Çeviri & Balonlama
11 Nis 2009
2,444
8,365
İzmir
Yeni linkler için çok teşekkürler, üstadım.
Gerçi ben senin bloğundan takip ediyordum.
Burada da paylaşman çok ince bir davranış.
Geçmişte neler yaşandığını bilmiyorum, ama
düzeltilmeyecek hata yoktur kanaatindeyim.
Seri sayenizde belli bir yere geldi, bence de
bırakmayın derim.
Emekleriniz için çok teşekkürler.
 

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
957
Bursa
Haklısın @bergil çizgi romanı diziden sonra okudum onun için güzel gelmiş olabilir tabi ama seyrettiğim diziler arasında cidden farklı bir yapıda bir güzelliği olduğu da bir gerçek neyse.

Ayrıca çeviren arkadaş üstat Sensei'nin nerdeyse tüm çalışmalarını severim. Ancak genel olarak konuşacak olursam eğer şu özel isimleri falan güzel Türkçemize çevirmesek mi ha? Hani bir anne sütü,kasap, çocuklar falan çok abes duruyor. Hani Daredevil'e Korkusuz, (tamamen sallıyorum) Wolverin'e Pençeli Kurt gibi demek kadar abes geliyor kulağa.

Ki bilen bilir Türkçe'ye çok önem veririm ancak hangi dilde olursa olsun özel isimleri, yetenek adlarını falan Türkçe karşılığı olmasından yana değilimdir pek. Ha sayfanın bir köşesinde not olarak Türkçesi de yazsın tabi ama Witchblade'e Cadı Bıçağı, Batman'e Yarasa Adam, HULK'a Yeşil Dev, Bleach e Çamaşır Suyu, One Piece'e Tek Parça demek çok tuhaf olacağı gibi. Hani okurken insanın ağzında bir kekremsi tat bırakan bir şeymiş gibi geliyor en azından ben öyle hissediyorum. Hani orda Anne Sütü deyince anne sütü geliyor aklıma Mothers Milk lakaplı adam değil :d

Belki ilk duyduğumuz haliyle duyup, okumak istediğimizden kaynaklanıyor olabilir bu tabi ki de. Yalnız bunun tam tersi örnekleri de yok değil. Misal Örümcek Adam gibi.

Neyse tekrardan çok teşekkürler elinize sağlık.
 
Son düzenleme:

DeMoN69

Kıdemli Üye
10 May 2020
506
2,110
Mediafire linkleri için çok teşekkürler. Bu kadarını bulmak bile velinimet. ellerinize sağlık.
 

MıstıkY7ce

Yeni Üye
6 Eyl 2023
2
0
Çizgi romanlarda Superman,Batman,Joker gibi kahramanları okumayı sevmiyorsanız bu çizgi romandan başlayın.Gerçekten mükemmel ötesi bir süper kahraman çizgi romanı.
 
Üst