Çizgi Roman Kitabı (Editör: Prof.Dr. Emine Gürsoy Naskali)

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,278


Editör Emine Gürsoy NASKALİ editörlüğünde hazırlanan bu kitapta çizgi romana ilişkin farklı değerlendirmeler bir tarafa özellikle internette kitap paylaşımı yapılan sitelere ilişkin olarak ONORE edici dipnotların bulunması nedeniyle çizgi roman sevdalısı dostların incelemesi ve kütüphanelerinde bulundurması gereken eserlerden birisi olarak görüyorum
Bende yeni aldım ve incelemeye başladım.
Kİtapta forum sitelerinden kaynak olarak faydalanıldığının belirtilmesi bir tarafa özellikle 154.sayfada bu konuda ki dipnot kişisel olarak çok önemlidir.ÇOK DEĞERLİ PAYLAŞIMLAR YAPILMAKTADIR " şeklinde ki değerlendirmenin çok önemli olduğu kanaatindeyim.
Yine sayfa 250-367-372-414 ( Sevgili Profesör Haluk YÜCESOY üstadımız kaynak olarak gösterilmiş.)
Yine Kitabın 230.Sayfasında yer alan dipnotta " Bu bölümde incelemiş olduğumuz eserleri Avukat Haluk YÜCESOY'un şahsi kolleksiyonu sayesinde temin ettik.Bu eserlerden istifade etmemize izin veren Haluk Beyefendiye buradan bir kez daha şükranlarımı sunuyorum." Profesör " takma adıyla internet sitesinde yapmış olduğu yüzlerce paylaşımdan bizde bu çalışmamızda istifade ettik " şeklinde not düşülmüştür.
Çizgi Roman okurlarının hemen tamamının konunun tam uzmanı olduğunu dikkate alırsak kitabın birde bizim gözümüzle analiz edilmesi yerinde olacaktır.
Kültür tarihimiz açısından yapılan bu çalışmayı çok değerli bulduğumu belirterek bütün dostlara iyi akşamlar dilerim.
 

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,577
34,702
İstanbul
Bu önemli bilgilendirme için teşekkürler üstadım. Bu vesileyle sevgili Haluk (Profesör) ağabeyimizi de sevgi, saygı, özlem ve rahmetle anıyorum. Ruhu şad, kabri nurla dolsun..
 

fenerbahce_100

Süper Üye
26 Mar 2009
1,837
985
Emine Gürsoy Naskali, Celal Bayar'ın torunudur ve Marmara Üniversitesinde Edebiyat alanında öğretim üyesidir( Prof.Dr). Bilgi olarak gerekli olabilir diye düşündüm
 
Üst