İlk okuduğu çizgi romanı hatırlayan var mı ?

İlk okuduğu çizgi romanı hatırlayan var mı ?

Anketler & Oylamalar

Like Tree345Likes

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 08.Eylül.2012, 03:37   #1
Onursal Üye

İskenderunlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 54875
•Rep Seviyesi :
İskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond repute
Soru İlk okuduğu çizgi romanı hatırlayan var mı ?
Ben çok iyi hatırlıyorum, ilkokul ikinci sınıfa gidiyordum, komşumuzun oğlu olan arkadaşım garip garip kitaplar okuyordu(çizgiroman). Bir gün ben de bakayım neymiş bunun elinden düşürmediği kitaplar deyip ilk çizgi romanımı okudum..Evet o kitap ilk okuduğum çizgi roman bir Mister no idi ve adeta büyülenmiştim..Mister no'nun ormanda dev kara fatma böcekleriyle olan mücadelesini anlatan macerasıydı..Ne zaman o macerayı görsem aklıma ilk okuduğumdaki o duygu gelir..
Alt 08.Eylül.2012, 07:21   #2

gizliozne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
gizliozne is on a distinguished road
Tercüman çocuk. Babam getirmişti. Sanırım ilkokul 1. ya da 2. sınıftaydım.
korcan7, hanefi, gurselileri ve 2 kişi bunu beğendi.
gizliozne isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 08.Eylül.2012, 09:55   #3
Aktif Üye

spikespiegel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 7508
•Rep Seviyesi :
spikespiegel has a reputation beyond reputespikespiegel has a reputation beyond reputespikespiegel has a reputation beyond reputespikespiegel has a reputation beyond reputespikespiegel has a reputation beyond reputespikespiegel has a reputation beyond reputespikespiegel has a reputation beyond reputespikespiegel has a reputation beyond reputespikespiegel has a reputation beyond reputespikespiegel has a reputation beyond reputespikespiegel has a reputation beyond repute
ilkokulda bir arkadaşım 3 tane çizgiromanını ödünç vermişti. ilki bir tommiks hikayesi idi tommiks kayanın arkasında saklanan haydutların arkasındaki başka bir kayaya ateş ederek kurşunları yansıtıyordu ve haydutlar teslim olmuştu.

diğeri bir red kit macerası idi

üçüncüsüde büyük mavi nin o dönem yayınladığı knightfall idi. ilk defa tanıştğım batman in hiç bilmediğim düşmanı bane i okumuştum
metin arda, hanefi, gurselileri ve 2 kişi bunu beğendi.
spikespiegel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 08.Eylül.2012, 11:23   #4
Çeviri Balonlama

dezocan11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1339
•Rep Seviyesi :
dezocan11 has much to be proud ofdezocan11 has much to be proud ofdezocan11 has much to be proud ofdezocan11 has much to be proud ofdezocan11 has much to be proud ofdezocan11 has much to be proud ofdezocan11 has much to be proud ofdezocan11 has much to be proud ofdezocan11 has much to be proud ofdezocan11 has much to be proud of
7-8 yaşlarında (yani okumayı söktükten sonra) babamın eksi Zagor'larıyla (Tay Yayınları) başladım. (hangi sayı bilmiyorum banyoda hangisini bulursam artık )

Daha sonra 13-14 yaşlarımda, önceden film, oyuncak, çizgi dizi gibi yan ürünlerle tanıştığım Amerikan çizgiromanlarına "internet" aracılıyla başladım. (en sevdiğim Batman olduğu için bulabildiğim hepsini indirmiştim.)
gurselileri, İskenderunlu ve HACILI bunu beğendi.
Alt 08.Eylül.2012, 11:26   #5
Süper Üye

hanefi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5426
•Rep Seviyesi :
hanefi has a reputation beyond reputehanefi has a reputation beyond reputehanefi has a reputation beyond reputehanefi has a reputation beyond reputehanefi has a reputation beyond reputehanefi has a reputation beyond reputehanefi has a reputation beyond reputehanefi has a reputation beyond reputehanefi has a reputation beyond reputehanefi has a reputation beyond reputehanefi has a reputation beyond repute
İlkokul üçüncü sınıfa başlayacağım sıralar, Zagor'un Hellingen'le ilk macerasını içeren bir fasikülü okumuştum. O gün bu gündür iflah olmuyorum.
hanefi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 08.Eylül.2012, 11:42   #6
Kıdemli Üye

çizgiciman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 4395
•Rep Seviyesi :
çizgiciman has a reputation beyond reputeçizgiciman has a reputation beyond reputeçizgiciman has a reputation beyond reputeçizgiciman has a reputation beyond reputeçizgiciman has a reputation beyond reputeçizgiciman has a reputation beyond reputeçizgiciman has a reputation beyond reputeçizgiciman has a reputation beyond reputeçizgiciman has a reputation beyond reputeçizgiciman has a reputation beyond reputeçizgiciman has a reputation beyond repute
çizgiciman - MSN üzerinden mesaj gönder
lorel ile hardi yi çocukkun okumuştum 7-8 yaşında
Alt 08.Eylül.2012, 12:31   #7
Çeviri Balonlama
Yönetici
E-Dergi

büyük beyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1299141
•Rep Seviyesi :
büyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond repute
Ben 6 yaşında ilk kez Tarkan ile tanıştım abim her hafta alırdı macerada dev Orso ve kılıcı ile tarkanın anasını ağlatmıştı okuyamasamda resimlerden olayı çözüyordum.
Ertesi yıl okula başlayınca okulda gördüğüm harfleri Tarkanda bakarak çözmüştüm.
Sonraki okuduğum Süperman dünyaya ilk düştüğü sayıydı sonrası yok işte aynı gazla devam ediyoruz.
Ardından Teks okudum El Muerte'yi hiç unutamam.
Alt 08.Eylül.2012, 14:23   #8
Onursal Üye

enger66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 97919
•Rep Seviyesi :
enger66 has a reputation beyond reputeenger66 has a reputation beyond reputeenger66 has a reputation beyond reputeenger66 has a reputation beyond reputeenger66 has a reputation beyond reputeenger66 has a reputation beyond reputeenger66 has a reputation beyond reputeenger66 has a reputation beyond reputeenger66 has a reputation beyond reputeenger66 has a reputation beyond reputeenger66 has a reputation beyond repute
Okumayı söktükten sonra dayımların okuduğu zagor ve mr no'larla başladım... Okumayı sökmeden evvel 2 yaşlarındayken teyzekızının mandrake fasiküllerini ayaklarımın altında çiğnemeye çalışmışlığımda olmuştur...
enger66 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 08.Eylül.2012, 15:15   #9
Yeni Üye

mcrane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
mcrane is on a distinguished road
ilkokul 1-2 de (88-89 lu yıllar), Namık abimin bizim evde unuttuğu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] isimli çizgiromanı okumuştum. Çok zevkli ve güzeldi. Ben en iyisi aklımdayken ciltleri indirip okuyayım Örümcek Adam Bilka Yayınları tavsiye ederim.
mcrane isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 08.Eylül.2012, 15:44   #10
Yönetici

nisan yagmuru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1105823
•Rep Seviyesi :
nisan yagmuru has a reputation beyond reputenisan yagmuru has a reputation beyond reputenisan yagmuru has a reputation beyond reputenisan yagmuru has a reputation beyond reputenisan yagmuru has a reputation beyond reputenisan yagmuru has a reputation beyond reputenisan yagmuru has a reputation beyond reputenisan yagmuru has a reputation beyond reputenisan yagmuru has a reputation beyond reputenisan yagmuru has a reputation beyond reputenisan yagmuru has a reputation beyond repute
İlkokul 2. sınıftayken (1976 senesi) Kadıköy vapur iskelesinin yakınlarındaki bir gazete bayiinden annemin aldığı kalın teksas'la başlayan çizgi roman sevdam bugünlere kadar geldi.
nisan yagmuru isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil