![]() |
#11 |
Yasaklı Üye |
![]() BU GECE SENİ MUM IŞIĞINDA SEYRETMEK İSTİYORUM
Bu gece seni mum ışığında seyretmek istiyorum Gözlerinin siyahında titreyen alevde ısınmak Bu gece kollarının arasında yanmak istiyorum Bu gece yalnız sen ve ben Bu gece çılgınca seni istiyorum Biten mum gibi kendiliğinden sönmek Bu gece kollarının arasında erimek istiyorum Dudaklarım dudaklarında soluksuz kalmak Sen rüzgârsan, savrulmak Sen su isen, boğulmak Sen toprak isen, gömülmek Seninle yaşayıp seninle ölmek Yanan mum gibi tükenmek Bu gece teninde erimek istiyorum Kırmızılar giy bu gece alev alev Saçlarını dök omuzlarından Gözlerim kana kana baksın güzelliğine Dur öylece karşımda, sana doyamıyorum Bu gece seni mum ışığında seyretmek istiyorum… Gürsel İLERİ |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 23.Aralık.2012
•Rep Puanı : 1274
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bayıldım. Öyle hoştuki alevler, bakınca Yaradan yangınını,aşk yangınını hatırlattı.
Emeğine sağlık. Teşekkür ederim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zeki Müren - Sevemez kimse seni | silence | RETRO / Yerli Müzikler ve Şarkıcılar Forumu | 2 | 14.Temmuz.2012 00:01 |
Hiç kimse, affettiği zaman | gurselileri | Veciz Sözler | 0 | 20.Ekim.2011 11:28 |
Mickey Mouse Çizgi Romanları Yabancı Dilden Tercüme | tafamus | İstek Hattı | 1 | 16.Mart.2011 23:11 |