Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.Eylül.2012, 03:37   #1
İskenderunlu
Onursal Üye

İskenderunlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 54875
•Rep Seviyesi :
İskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond repute
Soru İlk okuduğu çizgi romanı hatırlayan var mı ?
Ben çok iyi hatırlıyorum, ilkokul ikinci sınıfa gidiyordum, komşumuzun oğlu olan arkadaşım garip garip kitaplar okuyordu(çizgiroman). Bir gün ben de bakayım neymiş bunun elinden düşürmediği kitaplar deyip ilk çizgi romanımı okudum..Evet o kitap ilk okuduğum çizgi roman bir Mister no idi ve adeta büyülenmiştim..Mister no'nun ormanda dev kara fatma böcekleriyle olan mücadelesini anlatan macerasıydı..Ne zaman o macerayı görsem aklıma ilk okuduğumdaki o duygu gelir..