ZıpZıp Derleme - As Futbolcu

bariskaracasu

Yeni Üye
2 Eyl 2013
16
48
malumunuz as futbolcu, zıpzıp dergisinde yayınlanan futbolcu vensan larşe’nin [vincent larcher] maceralarının anlatıldığı dizi. zıpzıp'ın ilk sayısından başlayıp 31. sayıya kadar her hafta iki sayfa olarak yayınlanan maceralar daha sonra şimşek santrfor’u da yaratacak olan raymond reding tarafından çizilmişti. orjinali 1963 yılında yayınlanan maceralar, bir yıl sonra zıpzıp’ta yer aldılar.

macerayı buradaki zıpzıp'lardan derledim. ne yazık ki farklı kalitede tarandıklarından sayfaların boyutlarında farklılıklar vardı. pdf'e çevirirken yeniden boyutlandırma ile uğraşamadım, üzgünüm. ama taranan resimleri ayrı ayrı sayılara göre tasnif edip toplu olarak sıkıştırıp attım, dileyen öyle de indirebilir. şu sayfadan erişebilirsiniz dosyalara:



hem pdf dosyası hem sıkıştırılmış resimler yaklaşık 75 mb...

keyifli okumalar

barış k.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
12 Şub 2010
15,006
543,712
Bir macerayı tam olarak okuyabilmek için elinizin altında 31 adet dergiyi hazır edeceksiniz ve her iki sayfada bir sonraki derginin sayfalarını çevireceksiniz.

Derlemeler tüm bu zahmetten kurtarıyor. Zamandan tasarruf ve sinirlenmeme avantajı oluyor.


Emeklerin için teşekkürler sevgili Barış Karacasu.
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,086
36,742
İstanbul
Haluk Abi, derlemelerin önemi ve faydasına dair söylenmesi gerekenleri söylemiş. Ben de bu çalışmanız için ve çalışmayı sitenizde kullanırken Çizgi Diyarı'nı referans göstermeyi ihmal etmediğiniz için teşekkür ediyorum.

Sıkıştırılmış (zipli) dosyayı indirebilirken derlemenin yer aldığı pdf dosyasını indiremiyorum. Sıkıntı bende midir acaba?
 
Üst