![]() |
#1 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 02.Eylül.2013
•Rep Puanı : 5010
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
malumunuz as futbolcu, zıpzıp dergisinde yayınlanan futbolcu vensan larşe’nin [vincent larcher] maceralarının anlatıldığı dizi. zıpzıp'ın ilk sayısından başlayıp 31. sayıya kadar her hafta iki sayfa olarak yayınlanan maceralar daha sonra şimşek santrfor’u da yaratacak olan raymond reding tarafından çizilmişti. orjinali 1963 yılında yayınlanan maceralar, bir yıl sonra zıpzıp’ta yer aldılar.
macerayı buradaki zıpzıp'lardan derledim. ne yazık ki farklı kalitede tarandıklarından sayfaların boyutlarında farklılıklar vardı. pdf'e çevirirken yeniden boyutlandırma ile uğraşamadım, üzgünüm. ama taranan resimleri ayrı ayrı sayılara göre tasnif edip toplu olarak sıkıştırıp attım, dileyen öyle de indirebilir. şu sayfadan erişebilirsiniz dosyalara: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hem pdf dosyası hem sıkıştırılmış resimler yaklaşık 75 mb... keyifli okumalar barış k. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 2872659
•Rep Seviyesi :
![]()
Bir macerayı tam olarak okuyabilmek için elinizin altında 31 adet dergiyi hazır edeceksiniz ve her iki sayfada bir sonraki derginin sayfalarını çevireceksiniz.
Derlemeler tüm bu zahmetten kurtarıyor. Zamandan tasarruf ve sinirlenmeme avantajı oluyor. Emeklerin için teşekkürler sevgili Barış Karacasu. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1059687
•Rep Seviyesi :
![]()
Haluk Abi, derlemelerin önemi ve faydasına dair söylenmesi gerekenleri söylemiş. Ben de bu çalışmanız için ve çalışmayı sitenizde kullanırken Çizgi Diyarı'nı referans göstermeyi ihmal etmediğiniz için teşekkür ediyorum.
Sıkıştırılmış (zipli) dosyayı indirebilirken derlemenin yer aldığı pdf dosyasını indiremiyorum. Sıkıntı bende midir acaba? |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 2872659
•Rep Seviyesi :
![]()
Ben indirip okudum ama hangisidir sorsan " karşıma çıkan bir seçenek vardı, onu " derim
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 02.Eylül.2013
•Rep Puanı : 5010
•Rep Seviyesi :
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 21.Mart.2009
•Rep Puanı : 19891
•Rep Seviyesi :
![]()
Link kırık.Yenileyebilir misiniz lütfen?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1269484
•Rep Seviyesi :
![]()
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
as futbolcu, futbol çizgi romanları, pisburun, zıpzıp |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
70'li yıllara ait futbolcu ve futbol takımı resimleri.. | Baltimora | RETRO / Spor ve Sporcular Forumu | 41 | 21.Temmuz.2022 15:27 |
Utanmaz Adam 02 Futbolcu | pegasus | Utanmaz Adam - Duran Yayınevi | 4 | 01.Ekim.2013 01:34 |
Roel Diukstra - Futbolcu 2 | harp55 | Ara da Bulasın Çizgi Romanlar | 2 | 03.Eylül.2013 19:41 |
Bu futbolcu karakter kimdi? | vakanuvis | Genel Duyurular | 6 | 22.Ekim.2012 00:25 |