Zembla İ. Alpagut Haftalık Mecmua(125-150 Kuruş Arası) 269 - Mermer Kent

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,444
308,546
bsxdlxzpa15v5y3z2.jpg

İyi akşamlar...
Bu akşamki azımsanmayacak sayıdaki paylaşımlarımı dostlar yanında, paylaşımlardan pay almakla birlikte bugüne kadar herhangi bir nedenle yorum yazmamış, yorumlarını esirgemiş ya da yorum yazmaya fırsat bulamamış değerli tüm üyelerimize de hediye ediyorum.
Bu son grup üyelerimizden kendilerine hediye edilen bu paylaşımlara da yorum gelmezse bir süre paylaşım yapmayacağımı bildirmek istiyorum.
Keyifli okumalar diliyorum.
Sevgi ve saygılarımla...

bayrakzaf.gif

Paylaşım 3

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,741
45,383
denize sıfır
godzi burada da karşımıza çıktı..zembla gereken işlemleri eminim gecikmeden yapacaktır..eline sağlık .:)

ccahitkar

Onursal Üye
30 Eki 2010
4,801
2,705
metu
Zempa sitede az diyordum,sizin ve arkadaşların sayesinde bu eksiklik tamamlanıyor ellerinize sağlık.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,029
86,687
Kasımpaşa
Ben burada olmaya devam edeceğim.
Her şeyden öte burada olmayı seviyorum.
Kendim için buradayım.
Bu sevince sizde katılın.
Muhabbetle selamlarım sizleri..
Sağolun, sağlıklı olun.

gandalf1967

Yeni Üye
27 Eyl 2011
2
1
HOCAM VERDİĞİNİZ EMEKLER İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER. O KADAR KIYMETLİ Kİ PAYLAŞIMLARINIZ, ELİMDE MİSKET TORBAMLA TAZE DÖKÜLMÜŞ ASFALTTA BAŞ OYNAYIP ARKADAŞLARI ÜTTÜĞÜMÜ SONRA TEKSAS TOMMİKS KARŞILIĞI MİSKET SATTIĞIMI ANIMSADIM. sÜPER GÜNLERDİ ÇOK ÖZLEDİM :) TEKRAR TEŞEKKÜRLER.

cengizgul

Çeviri & Balonlama
29 Ağu 2011
750
1,733
Aşıkların en kanaatkarı bile sevdiğinden çok sevilmek istermiş, her ne kadar karşılık beklenmeden yapılsada paylaşımlar bir teşekkür bir yorum emeklere bir karşılık bekler insan, sonuçta karşılık bulmayan bir işi kim hevesle yaparki, sonra edilen her teşekkür yapılan her yorum daha fazla çizgiroman olarak geri dönecektir. emeği vereni düşünmüyorsanız bari daha fazla çizgiroman okuyabilmek için teşekkür edin yorum yazın kendinizi düşünün. sarkomer eline emeğine sağlık. ben kendi şahsıma her sayfa için ayrı ayrı teşekkür ederim.

özgür yürek

Kıdemli Üye
15 Eyl 2009
130
255
bu dinazor galiba inekten dönme. :))) çok seviyorum bu zemblayı. çok eğlenceli. günlük sakal traşını saç bakımını manikür pedikür hatta vücut kıllarını bile ihmal etmiyor. hakiki metroseksüel zembladan başkası olamaz. keşke sinamaya aktarılsa.