Zembla ertuğrul ürer yayinlari 1500 liralik haftalik seri sayi 117

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,406
Kitabı en sonunda tamir eder gerekirse amatör cilt yaptığım için ciltler kaldırırım.Sorun olmaz.Hobi olarak mücellitlikte yaptırdı bu çizgi roman dünyası.Bazı kitaplar o kadar kötü hale geliyorki cilt tek kurtuluş yolu.Hiç sorun değil dostlarımız bu kitapları saklasınlar unutulmasın bir yerlerde o benim için daha değerli selam ve saygılarımla.
 

ilkhantok

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Ara 2010
1,981
29,029
Mersin
Dostum neredeyse paylaşımını kaçırıyordum, yanlışlıkla Teksas Ceylan Yayınları 17. Seri nin altına açmışsın, ama olsun yinede yakaladım :) fakat ne yazık ki içindeki maceralar bizde olan ve tam maceralı seride paylaştıgımız maceralar, herşeye ragmen her paylaşım degerlidir çünkü içinde karşılıksız paylaşım ve emek vardır;
AMMA bu sayılmaz seriye katkılarını bekliyorum :):):):) ,
her bulunan kitapta eksiklerin listesini güncelleyeceğim
 

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,734
44,020
denize sıfır
Teşekkürler abolardis.:)
Ben çocukluğumda komşu abilerin alıpta sevmediği için okumadan rafa kaldırdıkları Zembla'lara çok kolay ulaşırdım ama yine de tüm seriye göre belki çeyreğini okumuşumdur.
Şimdi burada serinin tümü için oluşan çabaları ayakta alkışlıyorum.
Çok yaşayın, çok teşekkür ederim.:)
 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,406
Şimdi kütüphaneden geliyorum içeride ki güvenlik görevlisi niye gelmiştiniz diye sordu : ) Afalladım.İnsanlar niye gelir ki ? diye sordum.Bazan değişik ihtiyaçlar içinde gelebiliyorlarmış. ( wc vb.)Bırakın gelsinler burası umuma açık değilmi dedim.Tamam ama falan kem küm : )
Aklınızda bulunsun bir daha kütüphaneye giderken geçerli mazeretiniz olsun : )Niye gittiğinizi bilin görevlileri zor durumda bırakmayın.Kişi başına düşen milli umutlarımda azalma meydana geldi.Hayallerim suya düştü ama neyse ki boğulmadılar çünkü onlara ilk yardım eğitimi aldırmıştım.Benim de ne işim varsa kütüphanede git cafede otur çayını iç be kardeşim kevgirmisin be kardeşlik.Heralde güvenlik görevlisi ne işin var demek mi istedi acaba : ) düşünce okuyucum olsaydı.Keşke küçük bir enstantene.
 
Üst