Zagor - Tam Macera - 209 - TEK BOYNUZUN ESRARI (II Mistero Dell'unicorno

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
141,629
zagortammacera209tekboynuzunesrariiimisterodellunicorno.jpg
zagortammacera209tekboynuzunesrariiimisterodellunicorno.gif


209. TEK BOYNUZUN ESRARI (II Mistero Dell'unicorno)

Sayfa Sayısı: 251, Orijinal Sayı: 392-394, Lâl Kitap Yeni Zagor Serisi (Kırmızı) Cilt: 4-6

Tek Boynuz'un Esrarı, Grönland, Ölümcül Silahlar.

(Burattini-Chiarolla) Honest Joe'nun gemisiyle bir yarışmaya katılan Zagor, Grönland'da bulunan kayıp bir kıtanın eski ölümcül silahlarını aramaktadır.

bayposta'nın taramasından derlenmiştir.

Not: Bazen tarayan arkadaşların ismini yazmadım (Gerçi % 80 nini yazmadım) kimse kusura bakmasın, aynı isimle verilen o kadar çok metaryal oluyorki, almışım arşive 1 ay bir hafta 1 gün önce ki yeri geliyor sabah ne yediğimizi unuttuğumuz oluyor. Derleme tam macera yapılırken isimler tekrar değiştiriliyor hangi orjinal isimdeyse o veriliyor işleme giriyor, haliyle esasında TÜM TEŞEKKÜRÜ HAK EDEN KİTABI TARAYAN ARKADAŞIN kim olduğu bazen hatırlanılamıyor. Ha girip baksana kardeşim diyenler olacaktır. Zagor, tay, tay büyük albüm, büyük albüm sıralı liste, hangi maceraysa tıkla açılan sayfadan kim taramış arkadaşımız yeryüzü, kaç tane daha yer girmek zorunda kaldık, psikolojiyi siz düşünün.

Zaten forumda Zagor olsun diğerleri olsun kimlerin tarayıp paylaştığı bilinen bir gerçek. Ve ben inanıyorumki o arkadaşlarım için isimlerinin tekrar zikredilmesi maksadıyla çizgi roman taradıklarını düzenlediklerini veya balonladıklarını hiç düşünmeyen bir insanım.

Yazılması kötümü asla ve asla kötü değil, ama tarayanın veya bolonlayanın ismi yazılmadı diyede üzülmekte bence olmamalı.

Asıl amaç ki benim anladığım budur; DAHA İYİSİNİ NASIL ELDE EDEREK ÇİZGİ ROMANI TÜRKİYEDE DAHA FAZLA İNSANA ULAŞTIRMAKTIR düşüncesi hakim.

Byposta arkadaşımıza bu güzel tarama için teşekkürler.


Zagor - Tam Macera - 209 - TEK BOYNUZUN ESRARI (II Mistero Dell'unicorno.part1.rar 150.0 MB

Zagor - Tam Macera - 209 - TEK BOYNUZUN ESRARI (II Mistero Dell'unicorno.part2.rar 150.0 MB

Zagor - Tam Macera - 209 - TEK BOYNUZUN ESRARI (II Mistero Dell'unicorno.part3.rar 85.3 MB
 
Üst