Zagor - Tam Macera - 087 - GARİP BİR YOLCU (Zagor Contro Supermike)

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
141,631
zagortammacera087garpbryolcu.jpg
zagortammacera087garpbryolcu.gif


87. GARİP BİR YOLCU (Zagor Contro Supermike)

Sayfa Sayısı: 289, Orijinal Sayı: 122-125, Fasikül: 281-292, Cilt: 76-80, 248-250, Büyük Albüm: 29-30

Garip Bir Yolcu, Süper Adam, Hızlı Silahşor, Ölüm Düellosu, İntikam Peşinde, Süpermayk Saldırıyor, Vahşi Hücum, Zagor SüperMayk'a Karşı, Kanlı Pençeler, Bozulmayan Eşitlik, Yedinci Deneme, Öfke.

(Nolitta-Ferri) Zagor, Mike Gordon adlı garip bir gençle tanışır. Kendini göstermeye pek hevesli bu genç, kanun kaçaklarıyla bile düelloya tutuşur. Sonra civardaki bir yerli kabilesine saldırır. Zagor'unkine benzer bir elbise yaptırır, onun çığlığını taklit eder. Birkaç kez Zagor'u zor duruma düşürür ve prestijini sarsar. Bu durum yüzünden, yerli kabilelerin reisleri ve askeri komutanların olduğu bir heyet huzurunda yarışmalar düzenlenir. Kaybeden Darkwood'u terk edecektir. Macerayı Ferri çizmiştir ama son kare Bignotti'ye aittir. Tay Yayınları bu macerayı ilk yayımladığında klasik altı karelik sayfa düzeniyle oynamış ve yanlardan daraltarak her bir sayfada dört kare olarak vermişti. Bu uygulama ikinci baskılarda görülmemiş, orijinal sayfa düzeni ile verilmiştir.


Forumumuza Tay Büyük Albüm olarak ilk sayın raven eklemiş 2 nci tarama ve düzenlemeyi yeryüzü arkadaşımız yaparak yüklemiş olup, ben yeryüzü arkadaşın düzenlediklerinden tam macera derleme yaptım. Tay Büyük Albüm derlemelerini genelde yeryüzü üstadın yüklediklerinden derledim kendisine burdan tekrar teşekkürler.

Tay Büyük Albüm serisine baktığımız zaman raven, yeryüzü, mehmetali, oktayizm, gürselileri, şerifengin, ertugrul imzaları vardır. Hepsine ayrı ayrı bu büyük seriye verdikleri emek için teşekkürler.

Zagor - Tam Macera - 087 - GARİP BİR YOLCU (Zagor Contro Supermike).rar 214.9 MB
 

akn62

Yeni Üye
15 Kas 2010
47
15
sağol.harcadığınız zaman ve emeğe büyük saygılar.ve yeniden hoşgeldiniz.
 
Üst