Zagor - Tam Macera - 101 - Yeni Komutan (Lal Klasik Derleme)

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,304
144,198
zagortammacera101yenikomutanlalklasikderleme.jpg
zagortammacera101yenikomutanlalklasikderleme.gif

101. YENİ KOMUTAN (Affondate il Destroyer
Sayfa Sayısı: 390, Orijinal Sayı: 161-165, Fasikül: 463-465, Cilt: 135-139, Mavi: 58-62
Yeni Komutan, Göl Hakimi, Kahraman Birlik, Destroyer'i Bahrin, İhanet, Zafer Güneşi.
(Nolitta, Canzio-Donatelli, Gamba) Superior Gölü kıyısındaki Big-Bay kasabasında Zagor eski dostu Daniel'den garip bir hikâye dinler. Daniel balıkçı arkadaşlarının bir destroyer tarafından batırıldığını anlatır. Bu arada bölgenin yöneticisi, Zagor'a civar halkın İngilizler tarafından kışkırtıldığını anlatır. Zagor destroyerin esrarını çözmek için Kanada topraklarına bir ekiple hareket eder. Destroyerin İngilizler tarafından yollandığını ve başlarında Butcher lakaplı acımasız bir adam olduğunu anlar. Bu macera ile birlikte Tay Yayınlan fasikül formatını bırakıp cilt formatına döner. Çizimlere Donatelli başlar, Gamba bitirir.

zagortammacera101yenikomutan058mavihorz.jpg

zagortammacera101yenikomutan463horz.jpg

zagortammacera101yenikomutancilt135horz.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,304
144,198
Aman dosya.co :Z süper :d gözünü seveyim artık şu mega yı komple unut dostum ya :7: çok sağol :)

Abi söz megaya yükleme yapmayayım ama 1 ay sonra dosya.co dan silinirse sen yüklersen, anlaştıkmı?

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,090
21,629
Kamlançu
Aman abiler, dosya.co'dan indiremiyorum, megadan vazgeçmeyelim :)
mega.co linkleri nerede verilmişse linki bana atın, tekrar mediafire linki olarak geri dönsün. Ama dosya.co demeyin bana :)

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,284
81,030
hiçbiryerde :)
Eline sağlık Gandor dostum, süper çalışmanı
benim bilgisayarın da megayla geçimsiz olması
nedeniyle indiremiyordum. Sağolsun arkadaşlardan
alırım diyordum. Her site her bilgisayarla uyumlu
olmuyormuş demek ki :)
Kitapları indiren arkadaşlar başka bir yere daha yükleme
yapıp link verirse çok daha fazla kişi yararlanmış olacak.
Tekrar teşekkürler, selamlar...