Zagor Tay yayınları 103'lük seri no 67 - Altın hırsı

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,943
146,180
Harika bir paylaşım daha.
Eline sağlık değerli dostum.
Paylaşım ve emeklerin için teşekkür ederim.

uzung

Yönetici
14 Ağu 2009
3,435
28,692
İstanbul
İki değerli dosttan harika bir kitap. Kapak alev gibi.
Hemen indiriliyor. Arşivimdeki sayı ile yer değiştirecek.
Gönülden teşekkürler.

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,326
4,703
Sevgili Yeryüzü ve Sevgili Oktay kardeşlerim çok teşekkürler her ikinize de.Tertemiz taramalar ile 103 lük serinin sahibi olma hayalimiz sizlerle gerçekleşiyor.Tekrar tekrar teşekkürler ediyorum.

12 Şub 2010
15,002
549,019
Mest eden paylaşım
İki güzel dostun ortak emeğiyle
Elbette mest eder
Teşekkürler güzel insanlar

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,252
38,672
İstanbul
Maceranın adı "Altın Hırsı". Hırs bir yere kadar gerekli ve faydalı belki. Başlanılan bir işi bitirmek için işe yarayabilir. Ancak fazlası çok zararlı. Kendi gerçekliğinizi unutabilir, bilerek ya da bilmeyerek etrafınıza kötülük saçabilirsiniz. Velhasıl çok hırslı olmak hiç iyi bir şey değil. Konu çizgi roman olunca işler biraz değişiyor gibi. Ama yok, o zaman adı hırs değil tutku oluyor. Bir macera ismi üzerine bile ne çok şey söylenebilir aslında, değil mi?

Oktay üstadım üzerine de çok şey söylenebilir. Arşivimde çalışmaları en çok yer kaplayan isimlerden birisi o. Eski yeni tüm taramalarını muhafaza ediyorum. Eskileri atamamak gibi bir özelliğim var benim. Aslında bu pek iyi bir şey değilmiş. Kendine güvensizliğin belirtisiymiş. Olsun ben yine de saklarım. Bu bir hoşluktur benim için. Çizgi roman düzenlemelerinde nereden nereye geldiğimizi gösteren bir hoşluk. Bir de aramızda forumda bir kitabın yeni düzenlemesi varken eskisine kırık link bildiriminde bulunan dostları karşılıksız bırakmamak için saklarım.

Oktay üstadımı şahsen tanıma fırsatım olmadı henüz. Sevecenliğinin, paylaşımcılığının yüzüne vurduğu fotoğraflarını görüyorum bazen. Umarım bir gün o tanışma fırsatını da yakalayacağım. Kendisine pek çok kitap ve başka pek çok şey için teşekkür ediyorum.

Aaa... Kitapta Cemil'in de katkısı varmış. E o da iyi birisi. :)