![]() |
#11 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 11.Nisan.2015
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Çizgi romanlar uzun zamandır almak istediğim; ama bütçe ayıramadığım bir arzu idi içimde. Buradaki paylaşımları sevinçle izliyorum. Emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Benim kitap tarayabilme gibi bir özelliğim yok. Ama zengin bir e-kitap arşivim var. Savok, Sarkomer ve diğer arkadaşlar arzu ederlerse onlarla paylaşabilirim. Teşekkür etmiş olurum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Çizgi romanlar uzun zamandır almak istediğim; ama bütçe ayıramadığım bir arzu idi içimde. Buradaki paylaşımları sevinçle izliyorum. Emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Benim kitap tarayabilme gibi bir özelliğim yok. Ama zengin bir e-kitap arşivim var. Savok, Sarkomer ve diğer arkadaşlar arzu ederlerse onlarla paylaşabilirim. Teşekkür etmiş olurum. Sayın semiheratli öncelikle bizlerle olduğunuz için ben teşekkür ederim. 3 yıl önce paylaştığım bir kitabın hâlâ dostlarımızı mutlu ettiğini görmek güzel bir duygu. Bu benim için yeterli bir teşekkür. İyi okumalar dilerim. Saygılarımla!.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 21.Nisan.2016
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
MEYDAN GAZETESİNİN BU EKLERİNİ BONELLİNİN HANGİ BÖLÜMLERİNDEN ALINTI OLDUĞUNU SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM VE AYRICA BURDAN EMEĞİ GEÇEN TÜM PAYLAŞIMCILARADA SONSUZ TEŞEKKÜRLER BİZLERİ
YILLAR ÖNCESİNE DÖNDÜRDÜNÜZ EYVALLAH..... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
savok, sukru.1998 |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zagor Meydan Gazetesi Eki Sayı 02 - Mesaj 2 | sarkomer | Zagor Meydan Gazetesi Ekleri | 14 | 19.Mayıs.2020 03:08 |
Zagor Meydan Gazetesi Eki Sayı 03 - Mesaj 3 | savok | Zagor Meydan Gazetesi Ekleri | 8 | 02.Eylül.2012 16:09 |
Zagor Meydan Gazetesi Eki Sayı 06 - Mesaj 6 | sarkomer | Zagor Meydan Gazetesi Ekleri | 3 | 11.Kasım.2010 23:54 |
Zagor Meydan Gazetesi Eki Sayı 04 - Mesaj 4 | sarkomer | Zagor Meydan Gazetesi Ekleri | 4 | 11.Kasım.2010 23:50 |
Zagor Meydan Gazetesi Eki Sayı 05 - Mesaj 5 | sarkomer | Zagor Meydan Gazetesi Ekleri | 2 | 19.Eylül.2010 00:14 |