Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Efsane seri..
Aramızda, çizgi romanseverlerin şehir efsanesi olarak konuştukları seri..
Şimdi kanlı canlı sitemizde..
Teşekkürler üstadım..
Saygı ve sevgilerimle.
Forum'un ilk kurulduğu günlerde paylaşımın bu kadarını kendi adıma söyleyeyim, beklemiyordum.En fazla üç beş Oval Kapakı Teksas, Tommiks bulunur diye düşünüyordum.
Haksız da değildim çizgi romanları başkaları ile paylaşmak için mangal gibi yürekler gerekiyordu.
Acaba gözüm mavi pantolon ve kırmızı kolsuz t-shirte alıştığı için mi? Yoksa gerçekten yakışmadığı için midir bilmem; kahverengi pantolonu ve yeşil kolsuz t-shirtü hiç yakıştıramıyorum kendisine..
Sayın "Profesör" klasiklerinden biri...
Harika ve nadir bir kitap daha...
Teşekkürler Sayın "Profesör";
saygılarımı sunuyor,
en güzel günlerin sizin olmasını temenni ediyorum.
Bazen sadece susulur... Susulur işte; bilirsin ki kelimeler söyleyeceklerini anlatmaya yetmez, sadece usulca bir teşekkür edebilirsin belli belirsiz... Teşekkürler Profesör...
Nadir ötesi bir paylaşım; ama artık sıradan gelmeye başladı. Ağabey bunun tek suçlusu sensin. Öyle bir alıştırdın ki...
Yine de alışılmış nakarattan devam edelim: Ellerinize sağlık üstadım. Teşekkür eder, saygılarımı sunarım.
Gerçekten fena alıştık bu özel parçalara.
Bulunmaz, bulunsa alınmaz bunlar ama
şimdi önümüzde, keyifle bakıyorum...
Teşekkür yetmez ama evet pardon teşekkür ederim üstadım.