Yeni Yüzbaşı Volkan Tam Maceralı Özel Dizi Sayı 07 - Çok Gizli

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,469
26,994


nyh8px.jpg
6eotts.jpg




Forumların en büyük dezavantajı sürekliliği.Yeri geliyor saatlerce uğraşabiliyorsunuz bir paylaşım için.Bunlar birikiyor,onlarca yüzlerce oluyor.Sonra bir bakmışsınız teknik sebeplerden dolayı paylaşılan yüzlerce konunun yanında yüzlerce mesaj uçup gitmiş.Hevesiniz sıfırlanıyor bir anda.Aylar alıyor tekrardan elin klavyeye gitmesi.Paylaştığım bu konuyu 5-6 yıl sonra tekrardan okuyabilmek en büyük teşekkür olacak benim için.
Sağolsun Mistercakinin gönderdiği onlarca Yüzbaşı Volkan paylaştım.Bu gün elimde taradığım 3-4 adet Yüzbaşı Volkan kalmış bulabildiğim.Bu da onlardan biri.Tekrardan düzenlemesi tüm gecemi aldı ama eli yüzü düzeldi.Okunur hale geldi.
Ağzımızın tadı biraz değişsin istedim.Yazın başlamasıyla özel sektördeki işler yoğunlaştı.Yoğunlukla birlikte kitaplara ayırabileceğim zaman da azaldı.Ama kalbim buralarda.Tüm dostlara güzel bir hafta sonu diliyorum.









iskenderunlu tarafından eklenen Mediafire linki:
www.mediafire.com/download/jcz6di7aw2iuvh5/Volkan+7-+%C3%A7ok+gizli.cbr


 
Moderatör tarafında düzenlendi:

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,045
75,448
hiçbiryerde :)
Aslında bir hayalim var: Önce hobi sonra iş!
Güzel düşüncelerin, dostluğun için ve kitap
için teşekkürler dostum. İşlerinin iyi gitmesi
ve kendine gönlünce zaman ayırabilmen dileğiyle:)
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,087
36,747
İstanbul
Uzun zamandır Yüzbaşı Volkan okumamıştım. İyi bir değişiklik olacak. Bu hoş değişiklik için sevgili prince'a ve sevgili Mistercaki'ye çok teşekkür ederim.

Bir teşekkür de seçimlik Mediafire linki ekleyen sevgili iskenderunlu'ya. Birkaç gün önce Mediafire'ın geleceği ile iligli açılan bir başlıkta bu mevzuya değinmiş ve bir yılda kolayca 60000 seçimlik link eklenebileceğinden bahsetmiştim. Kaldı 59999. :)
 
Üst