![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1344484
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Konu direnc11 tarafından (10.Nisan.2023 Saat 20:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: Görseller yenilendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 3053314
•Rep Seviyesi :
![]()
Çılgın bir bilimadamının dünyayı yok etmesine engel olmaya çalışan Yüzbaşı Volkan'ımız bununla kalmaz, Amerikan Rus savaşını önlemeyi de başaracaktır
![]() Hikayeden de olsa bir Türk'ün böyle işler yapması gururumuzu okşar elbette. Ali Recan'a bir kez daha rahmet dilerken sevgili gandor08'e de teşekkür ediyorum. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye |
![]()
üstat paylaşım için teşekkürler...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 18.Ekim.2021
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Çoğu dosya indirince açılmıyor yeni üye oldum ama hiç memnun kalmadım. Daha kullanışlı anlaşılır olabilirdi
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1065616
•Rep Seviyesi :
![]() Çoğu dosya indirince açılmıyor yeni üye oldum ama hiç memnun kalmadım. Daha kullanışlı anlaşılır olabilirdi Her ne kadar yeni geldiğiniz bir yere ilk yazdığınız mesaj çok sevimli durmasa da hoş geldiniz. 6.34'de üye olup, 7:11'de bu mesajı yazarak biraz acele etmişsiniz sanki. Tavsiyem, önce biraz etrafa bakınıp, geldiğiniz yeri tanımanız yönünde olacak. Şimdilik şuraya bir göz atın lütfen: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sorunlarınız oldukça yazarsınız. Umarım daha uygun bir dil tercih ederek... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yüzbaşı Volkan Merlin Yayınları Sayı 03 - Ayda Vuruşanlar | @serkan@ | Yüzbaşı Volkan | 4 | 21.Ocak.2012 09:21 |
Yüzbaşı Volkan Bütün Maceralar Cilt 5 | Colinmccay | Merlin Yayınları | 0 | 27.Kasım.2011 03:40 |
Yüzbaşı Volkan Bütün Maceralar Cilt 4 | Colinmccay | Merlin Yayınları | 0 | 27.Kasım.2011 03:40 |
Yüzbaşı Volkan Bütün Maceralar Cilt 2 | Colinmccay | Merlin Yayınları | 0 | 27.Kasım.2011 03:39 |
Yüzbaşı Volkan Bütün Maceralar Cilt 1 | Colinmccay | Merlin Yayınları | 0 | 27.Kasım.2011 03:38 |