![]() |
#1 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 24.Ağustos.2011
•Rep Puanı : 730634
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gazete ekleri başlığında bu seri yok. Başka bir yerde paylaşım yapıldı mı bilmiyorum.
7 kitaplık seri listesi: 1. Nevada Rancerleri 2. Yerli Hücumu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 4. Hareketli Gece 5. Darbe 6. Binbirsurat 7. Fidye Esse Gesse orijinal 1. sayıdan başlıyor ve 7. sayıda sona eriyor. Kapaklar çok güzel Aslan Şükür çizimi. Yönetici arkadaşlar konuyu ilgili başlığa taşırlarsa bu seri de listelenmiş olur. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sevgili Atilla Bey liste için ayrı bir bölüm açtım, başlıkları değiştirdim. Listeyi sabitledim. Artık içini doldurmak da sizden...
Saygılar, sevgiler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 04.Temmuz.2017
•Rep Puanı : 16
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Şu Lİste de maviye dönüşse diğer gazete ekleri gibi ne güzel olacak.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Mart.2009
•Rep Puanı : 45
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Sevgili Caretta Tommikslerde Sabah gazetesinin 7 sayisi Tay yayinlarinin ilk 7 sayisi ile ayni olup uzerlerinde yalnizca Sabahin Hediyesidir yazili etiketi var. En kisa zamanda ayarlayip yuklemeye calisacagim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bedri Koraman Sabah Çizgi Dünyası Sıralı Listesi | Melih41 | Bedri KORAMAN "Karikatürler" | 3 | 17.Nisan.2020 18:12 |
Casus kızlar Dergisi - Sabah Gazetesi Eki Sıralı Liste | yeryüzü | Casus kızlar Dergisi - Sabah Gazetesi Eki | 1 | 15.Haziran.2015 15:01 |
Yüzbaşı Tommiks Milliyet Gazetesi Eki Sayı 06- Tommiks Hapiste | savok | Tommiks - Milliyet Gazetesi Eki 2. Seri | 8 | 09.Eylül.2012 15:38 |
ALF - Sabah Gazetesi Eki Sıralı Liste | The_DarknesS | ALF - Sabah Gazetesi Eki | 0 | 08.Nisan.2012 11:56 |