![]() |
#1 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 24.Haziran.2020
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Youtube gezinirken bu filme denk geldim.Belki önceden izleyenler olmuştur.Film süresini sanırım kısaltmışlar tahmini erotik sahnelerden dolayı.Merak eden izlesin derim.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Not:Çizgi roman forumunda filmin ne işi var denirse konu silinebilir.Saygılar. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ... Not:Çizgi roman forumunda filmin ne işi var denirse konu silinebilir.Saygılar. İşte bir çizgi roman forumuna bundan daha çok yakışacak başka bir film yoktur. Ne iyi ettin de paylaştın. Ancak bunca zamandır bu filmin forumda yer almamasını aklım almıyor. Teşekkürler bu paylaşım için. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yönetici Üyelik tarihi: 09.Nisan.2013
•Rep Puanı : 1017866
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ancak bunca zamandır bu filmin forumda yer almamasını aklım almıyor. Film forumumuzda yıllar önce yayınlanmıştı, ben izlemiştim, çok iyi hatırlıyorum. Sıkıntı yok. ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tekrar hatırlatan üyemize teşekkür ederim. Konuyu Yerli Filmler başlığına taşıyorum...
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 24.Haziran.2020
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zagor: Kara Korsanın Hazineleri (1971 / Film) | murtaza5 | Murtaza Kuşkuş | 1 | 09.Şubat.2021 13:40 |
Zagor Kara Korsanın Hazineleri (1971) Levent Çakır, Ece Cansel | sinoplu | Yerli Filmler | 0 | 12.Mayıs.2017 17:36 |
Zagor Kara Korsanın Hazineleri TV2'de | bayposta | Genel Duyurular | 6 | 22.Ocak.2015 09:44 |
Kara Korsanın Maceraları - Kara Korsanın Oğlu | gandor08 | Tercüman Çocuk Derlemeleri | 8 | 21.Temmuz.2013 16:37 |