Galip TEKİN - Acayip Hikayeler (5. Bölüm) - Gözlük (Film + ÇR)

yturan

Onursal Üye
28 Ağu 2009
1,047
4,628
Denizli
file


Acayip Hikayeler dizisinin filmi ve çizgiromanı bir arada.
Devamı gelecek.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

kivi suyu

Yeni Üye
29 Eki 2013
16
52
Bu 5.bölümün çizgi romanı hangi dergide yayınlandı acaba? Galip Tekin'in sayfa kenarına attığı tarih Temmuz 2002'yi gösteriyor ama Temmuz ve Ağustos sayısı olan L-Manyak, Lombak, Leman dergilerinin hiçbirinde bu hikaye yok.
 

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
888
5,222
Kendisiyle periyodik haftalık sohbetlerde bulunma şansına sahip kişi olarak ( Kemancı Barındaki çalışma odası geceleri ) , yokluğunu her an hissettiğim , özlediğim sanatçımızdır , Galip Tekin . '' Oğuz Aral Dönemi '' yetişen sanatçılarımızdan Tekin'in çok erken ve ani kaybı çok üzücü oldu. Dünya çapında çalışmaları olan , hoşsohbet , yetenekli , çizgi roman üzerine geniş birikimine tanık olduğum Galip Tekin , bilindiği gibi sadece çizimleriyle sanat kalitesi yüksek eserler üretmekle kalmamış , üniversite camiasına dersler vererek , çalışma odasına gelen gençlere elinden geldiğince yol göstermeye çalışarak bu sanata katkıda bulunmuştur. Bana göre , uluslararası alanda tanınırlığı henüz hak ettiği düzeyde değildir. Çalışmalarına her rastladığım ortamda , hayranlıkla izlediğim nadir sanatçılarımızdan biridir. Sayın @yturan tarafından gerçekleştirilen , çizgi öykü ve ilgili dizi film bölümü paylaşımını bu açıdan çok değerli buluyorum , çok teşekkürler. Zaman zaman forum alanımızda Galip Tekin derlemelerine rastlıyor ve seviniyorum , dahası kolleksiyonuma ilave ediyorum . Ama onun yayınlanmamış , çeşitli eskizlerine sahip arkadaşlarımız varsa ve bunlar paylaşılırsa , şimdiden teşekkürlerimi sunmak isterim. Ulaşması kolay olmasa da , büyük ustanın henüz gün yüzü görmemiş çalışmalarından , hiç olmazsa bir bölümünü , bir gün görme ümidimi hiç kaybetmedim.
 

kivi suyu

Yeni Üye
29 Eki 2013
16
52
Sayfa kenarında renklendirenin ismide olduğu için renkli halini merak ettim öykünün. bilen yazarsa çok güzel olur hangi sayı olduğunu :)
 
Üst