"Yerli Bilimkurgu Yükseliyor" Dergisinin Paylaşımı Hakkında

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,078
36,676
İstanbul
Bilindiği üzere herhangi bir eserin forumda paylaşılabilmesi için basım tarihinin üzerinden en az 2 yıl geçme şartını arıyoruz. Ancak "Yerli Bilimkurgu Yükseliyor" dergisinin kurucularından Sn. İsmail Şahin'den (aynı zamanda _hades mahlasıyla forumumuz üyesi) şöyle bir mesaj aldım:

"Merhabalar;
Ben "Yerli Bilimkurgu Yükseliyor" dergisini çıkaran ekipten İsmail Şahin. Dergiye ait bir başlık açıldığını gördüm ve çok memnun oldum. Ancak 12. sayının paylaşıldığı kısımda size ait "Basım tarihi itibariyle 2 yılını doldurmamış paylaşımlarınızı geçici olarak kaldırdık." şeklinde bir mesaj var.
Bizim açımızdan dergi ne kadar çok kişiye ulaşırsa o kadar iyi olur. Dergi kesinlikle ticari değildir ve tamamen bilimkurguya gönül verenlerin katkılarıyla çıkmaktadır. Sadece .pdf formatında yayınlanmaktadır.
Dolayısıyla "2 sene" şartının kaldırılıp, tüm sayıların paylaşımına izin verilmesinin yerinde olacağını düşünüyorum."

Sn. İsmail Şahin'in bu isteğini memnuniyetle yerine getirerek geçici olarak kaldırdığımız sayıların sonuncusu olan 15. sayıyı tekrar erişime açıyoruz. Şu ana kadarki tüm paylaşımları yapan yturan dostumuz ve/veya ilgi gösteren diğer dostlarımız bahse konu derginin tüm sayılarını 2 yıl kuralımızı gözetmeksizin paylaşıma açabilirler.




:)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

_hades

Onursal Üye
8 Eyl 2012
31
254
Dünya
Teşekkürler sayın direnc11.

Dergiyi takip edenler için belirteyim. Son olarak Haziran 2020 tarihli 38. sayı çıktı ve yeni sayının hazırlıkları devam ediyor.
 

GüvenGüven

Süper Üye
19 Ocak 2010
1,093
5,322
Bandırma
Tebrik ederim İsmail Bey, günümüz yayıncılarının çoğunun ötesinde örnek bir davranışa imza atmışsınız. Çabalarınız, yayınınız ve Türk Bilim Kurgu Kültürü'ne hizmetleriniz takdire değer.

Bu vesile ile bir kez daha değerli paylaşımları için YTURAN dostumuza teşekkür etmek isterim.

İyi ki varsınız dostlar...
 

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
1,998
11,871
Teşekkürler sayın direnc11.

Dergiyi takip edenler için belirteyim. Son olarak Haziran 2020 tarihli 38. sayı çıktı ve yeni sayının hazırlıkları devam ediyor.

Gönüllülük gerektiren işler bir tür kahramanlıktır gözümde, bir bilimkurgu sever olarak, hem size hem de dergiyi çıkartan ekip arkadaşlarınıza çok teşekkür ediyorum..
 

yturan

Onursal Üye
28 Ağu 2009
1,047
4,628
Denizli
Bilgi için teşekkür ederiz üstadım.
Gerisini de en kısa sürede, hem de en kısa sürede tamamlıyorum.
 

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,577
34,703
İstanbul
Bu çok anlamlı örnek davranışınız için başta şahsınız olmak üzere dergiyi çıkartan ekip arkadaşlarınıza çok teşekkür ediyorum.. İyi ki bu ülkede sizin gibi güzel insanlar var.
 

cemavci

Yeni Üye
17 Ağu 2022
3
6
Merhabalar,
"Yerli Bilimkurgu Yükseliyor" e-dergisini yıllar bazında birleştirip "archive.org"a yükledim.
Dileyen arkadaşlar yararlanabilir.
Selamlar, saygılar.






 
Üst