![]() |
#11 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 27.Eylül.2014
•Rep Puanı : 282342
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Teşekkürler sevgili yeryüzü doktorum
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
Doktor bu nasıl bir tatil?..
Vallahi hayretler içerisindeyim.. Teşekkürler sevgili dostum. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 2872659
•Rep Seviyesi :
![]()
Macera başladığında ilk sayıda bitmeyince en fazla ikinci sayıda sonunu okurum diye düşünmüştüm. Sonra baktım ki, lastik gibi uzuyor.
Konu içinde konu, karakterler bir bakıyorsun bir kaç sayı sonra tekrar arzı endam ediyor. Evet, çok heyecanlı, aksiyon dozu yüksek Gizli servisler, özgürlük savaşı verenler, mafyanın her çeşidi ve kahramanlarımız... Macera uzayıp gidince Mister No'nun Japon mafyasıyla yaşadığı o uzun macerayı anımsadım. Muhteşem bir şeydi. Soluğumu kesmişti. Bu macera o kadar değil ama yine de tekmili birden heyecanlı bir maratona hazır olalım. Sevgili doktorumuz kuvvetli ilaç yazmış yine Teşekkür, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 31.Ağustos.2011
•Rep Puanı : 4547
•Rep Seviyesi :
![]()
6 ağustosta paylaşmışsınız ben yeni görüyorum.Nasıl kaçırmışım bilmiyorum.Sanırım işlerin yoğunluğuna bu muhteşem paylaşımı göremedim.Çok teşekkürler Cumartesi gecem sayenizde farklı bir anlam kazandı bu Muhteşem Mister No ile.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 31.Ağustos.2011
•Rep Puanı : 4547
•Rep Seviyesi :
![]() Macera başladığında ilk sayıda bitmeyince en fazla ikinci sayıda sonunu okurum diye düşünmüştüm. Sonra baktım ki, lastik gibi uzuyor. Konu içinde konu, karakterler bir bakıyorsun bir kaç sayı sonra tekrar arzı endam ediyor. Evet, çok heyecanlı, aksiyon dozu yüksek Gizli servisler, özgürlük savaşı verenler, mafyanın her çeşidi ve kahramanlarımız... Macera uzayıp gidince Mister No'nun Japon mafyasıyla yaşadığı o uzun macerayı anımsadım. Muhteşem bir şeydi. Soluğumu kesmişti. Bu macera o kadar değil ama yine de tekmili birden heyecanlı bir maratona hazır olalım. Sevgili doktorumuz kuvvetli ilaç yazmış yine Teşekkür, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Siz yazınca bir kez daha eskilere gittim.Japon mafyasıyla geçen uzun macare Mister No nun en iyi maceraları arasındadır benim için. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#16 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
![]()
Pırpırın camları açık olsun lütfen sıcaktan patladık resmen.
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#17 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1269484
•Rep Seviyesi :
![]()
Okumamak olmaz değilmi,
teşekkürler üstadım.
![]() |
![]() |
#18 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 12.Aralık.2013
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Yeni Mister No Lal Kitap Bonelli Comics Sayı 127 - Yasak Tapınak link rica ediyorum
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yeni Martin Mystere Lal Kitap Bonelli Comics Sayı 014 Tapınak Şövalyeleri | Mehmet Ali | Yeni Martin Mystere Lâl Kitap Bonelli Comics Serisi | 13 | 21.Ocak.2020 00:11 |
Yeni Martin Mystere Lal Kitap Bonelli Comics Sayı 014 Tapınak Şövalyeleri (2014) | Mehmet Ali | Yeni Martin Mystere Lâl Kitap Bonelli Comics Serisi | 9 | 13.Haziran.2017 23:39 |
Yeni Mister No Lal Kitap Bonelli Comics Sayı 095 - Guadalcanal! | ertuğrul | Yeni Mister No Lal Kitap Bonelli Comics Serisi | 12 | 10.Temmuz.2011 19:23 |
Yeni Martin Mystere Lal Kitap Bonelli Comics Sayı 091 Yasak Meyva | Mehmet Ali | Yeni Martin Mystere Lâl Kitap Bonelli Comics Serisi | 7 | 10.Aralık.2010 19:56 |