Yeni Martin Mystere Lal Kitap Bonelli Comics Sayı 092 Buz Kalpli Prenses(2016)

Mehmet Ali

Süper Üye
1 May 2009
3,351
53,673
TAM 35





Bugün düzenlemeyi Scan Tailor programı ile yaptım.Dostların dediği kadar var.Photoscape'ye göre inanılmaz şekilde hızlı düzenleme yapılabiliyor.Daha ilk denemem olduğu için bir takım eksiklikler olabilir.Benim en büyük sıkıntım marjları ayarlarken oldu.En düşük marjları vermeme rağmen yine de yanlardan verdiği marjlar fazla.Neyse kullandıkça bu sorunu da aşarım herhalde.Beğenmeniz dileğiyle keyifli okumalar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

İskenderunlu

Onursal Üye
29 Tem 2012
5,358
12,893
iskenderun-Hatay
Teşekkürler, önemli olan sizin zamanınızdan yapılan tasarruftur, şiddetli soğuk algınlığına yakalanıp yorgan döşek yattığım şu günlerde bu paylaşım bakalım gripin etkisi gösterecek mi?
 

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,469
26,994
Güzel bir programa benziyor.Ama Martin Mystere'nin yanında sönük kalmış.
Martin her zamanki gibi gizemli hikayelerle biz okuyucularını cezbetmeye devam ediyor.Nefis tarama ve düzenlemelerle bize sunduğunuz okuma keyfine teşekkürler üstadım...
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,087
36,748
İstanbul
Hani Fenerlilerin meşhur bir lafı var ya "bir gün herkes Fenerli olacak" diye... Biz de bunu bir gün herkes "Scan Tailor" kullanacak diye kendi durumumuza adapte edelim.

Bu arada bir gün ben de Fenerli olacağım. Denk getirebilirsem son nefesten hemen önce bunu yapmayı planlıyorum. Dünyadan bir Fenerli gitsin diye. :) Şaka şaka... Fenerli dostlarımı seviyorum. Hepsi, hepimiz sağlıklı, uzun bir yaşam sürelim. Taş yerinde ağırdır. Herkes yerinde kalsın. Re re re, ra ra ra, Galatasaray, Galatasaray, cim bom bom.

Hocam, çok güzel olmuş. Bu geniş marj meselesi bence sorun değil. Sanki böyle çok daha güzel.

Çok teşekkür ediyorum, hocam.
 

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,621
38,333
izmir
Ne zaman taradın, ne zaman düzenledin, ne zaman paylaştın? Okuldan bunun için nasıl zaman buluyorsun? Daha aklımda çok soru var ama bunlar yeterli. Biraz nefes al hocam. Şaka şaka...(kıskanıyorum da onun için yazdım) Paylaşıma devam hocam. Sağolasın.
 
Üst