Yeni Martin Mystere Lal Kitap Bonelli Comics Sayı 176 - Quetzalcoatl

altan

Yönetici
23 Eyl 2011
2,984
105,708
dz68j8491qgkvjfhr.jpg


 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ramo78

Süper Üye
11 Eki 2017
535
1,298
Quetzalcoatl (Tüylü yılan) anlamına geliyormuş

Adı Aztekler'de Kuetzalkoatl, Mayalar'da Kukul-kan olan tanrı tüylü yılan Quetzalcoatl, Kolomb öncesi Mezoamerika uygarlıklarında önemli doğaüstü varlık ya da tanrıdır.
 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,352
Atlantis okurken bütün dünyada ki mitoloji , teoloji ,gizem , kayıp uygarlıklar bir anda karşınıza çıkıveriyor.
O dönemde işlenen konuların bugün daha yeni yeni ülkemizde gündem de olduğunu düşünürsek Atlantis senaryolarının ne kadar zengin olduğunu görebiliriz.
Tüylü yılan konulu Atlantis macerası için çok teşekkür ederim.
Amerikan dinleri ve inançları ile epeyce uğraşan birisi olarak ayrıyeten memnun olduğumu ifade etmek isterim.
Emekleriniz ve katkılarınız için çok teşekkür ederim.
 

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
4,913
Bu lal yayınlarının senaryo-hikaye-yada her ne ile isimlendiriliyorsa kim/kimler yazıyorsa adamlar hakketten işi biliyorlar. Eski tay yayınlarının kapak resimleri ayrı bir şahane, iç çizimler daha daha bir şahane idi,ancak senaryolarda pek iş yoktu sanki. tay yayınları bütün kitaplarını okudum (çizgi diyarı ve tarayan arkadaşlar sayesinde), hiç birisinden öyle aman aman bir lezzet alamadım. yani böyle hikayelerde sanki hep bir eksiklik hissediyordum. daha tam bir tatmin olduğum bir macerası yok. ancak bu Lal'da çıkan kitaplar muhteşem ötesi, tam manasıyla hikayelerin tadı damağımda kalıyor. lakin bu serininde kapak resimleri çok dandik, iç sayfalarda eh işte, kötü olmamakla beraber çok beğendiğim de söylenemez. çizgilerdeki kalitesizliği hikayelerin kalitesi kurtarıyor bence (eleştiri değildir, şahsi fikrimdir, yoksa daha iyisini yaparım iddiam yoktur, birinin çizgi kalitesi ile diğerinin senaryo kalitesinin birleşimi olsaydı iyi olurdu temennisidir). tarayan arkadaşın ellerine sağlık
 

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
4,913
bu sayıyı indirmek için neredeyse bir aydır uğraşıyorum. mediafireler tık tık sorunsuzca iniyor. bu mega linkleri eziyet. inmiyorda inmiyor, hata verip duruyor, yeniden başlatıyor, kota aşımı diyor. nasıl olduysa olduda indirmeyi başarabildim. ben çektim başkası çekmesin bari. altan üstadın affına sığınarak mediafireden bir link aldım.

 
Üst