![]() |
#1 |
Yönetici |
![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Marty amcamızın yeni bir macerası daha sizlerle.Bu kez Martin, Kaptan Nemo'nun efsanevi denizaltısı Nautilus'un peşinde.Daha önce de belirtiğim gibi bir aksilik olmazsa Marty amcanın yeni serüvenlerini bir yıl geriden gelerek sizlerle paylaşacağım.Tüm diyar dostlarına keyifli okumalar dilerim. Konu Mehmet Ali tarafından (05.Ocak.2012 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: Tek sayfa düzenleme ile değiştirildi. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 27.Nisan.2009
•Rep Puanı : 123989
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Marty amcamızın yeni macerası daha sizlerle.Bu kez Martin, Kaptan Nemo'nun efsanevi denizaltısı Nautilus'un peşinde.Daha önce de belirtiğim gibi bir aksilik olmazsa Marty amcanın yeni serüvenlerini bir yıl geriden gelerek sizlerle paylaşacağım.Tüm diyar dostlarına keyifli okumalar dilerim. Bu kararını saygıyla karşılıyorum sevgili kardeşim. Bakalım Marty amca nautilus'a nasıl bir yorum getirmiş. Teşekkür ederim, iyi ki varsın. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 28.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 97407
•Rep Seviyesi :
![]()
Çok teşekkürler Mehmet Ali, sayende bu seri oldukça hoş bir hal aldı.Darısı diğer serilerin başına.
Sağlıcakla kal.
![]() |
![]() |
#4 |
Yönetici |
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili hocam bütün emeklerin için teşekkürler
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Onursal Üye |
![]()
Şehirli olmanın yararları .Biz taşralılar yeni sayıları bulamıyoruz .Ama Mehmet Ali sağolsun bizim bu özlemimizi fazlasıyla gideriyor .Sağol dostum ellerin dert görmesin.
Yarabbi bildir de ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim... Hz. Mevlânâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yönetici Üyelik tarihi: 27.Haziran.2009
•Rep Puanı : 100979
•Rep Seviyesi :
![]()
Teşekkürler dostum. Kapak mükemmel tarama mükemmel. Daha başka ne istenir ki?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Yönetici |
![]()
Mehmet Ali Hocam paylaşım yapar da bu kardeşi teşekkür etmez mi.. ellerine sağlık ..
![]() |
![]() |
#9 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 26.Nisan.2009
•Rep Puanı : 31422
•Rep Seviyesi :
![]()
Çok teşekkür ederim eline koluna gözüne sağlık olsun çok sağol.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 2770493
•Rep Seviyesi :
![]()
Mehmet Ali kardeşim değerli tüm paylaşımlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yeni Martin Mystere Lal Kitap Bonelli Comics Sayı 011 Dev Batık | @serkan@ | Yeni Martin Mystere Lâl Kitap Bonelli Comics Serisi | 10 | 10.Şubat.2020 13:32 |
Yeni Martin Mystere Lal Kitap Bonelli Comics Sayı 008 Doktor Mystére | Kroker | Yeni Martin Mystere Lâl Kitap Bonelli Comics Serisi | 7 | 12.Ocak.2020 23:26 |
Yeni Martin Mystere Lal Kitap Bonelli Comics Sayı 046 Son mu? | Mehmet Ali | Yeni Martin Mystere Lâl Kitap Bonelli Comics Serisi | 4 | 06.Ağustos.2013 20:33 |
Yeni Martin Mystere Lal Kitap Bonelli Comics Sayı 013 Nil Tanrısı | Mehmet Ali | Yeni Martin Mystere Lâl Kitap Bonelli Comics Serisi | 9 | 02.Aralık.2012 23:37 |
Yeni Martin Mystere Lal Kitap Bonelli Comics Sayı 069 Martin Mystere:Kara Adam | Mehmet Ali | Yeni Martin Mystere Lâl Kitap Bonelli Comics Serisi | 2 | 18.Ekim.2010 12:51 |