A'mak-ı Hayal

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,542
28,640
İzmir
828915

İyi yetiştirilmiş ve inançlı bir genç olan Raci; maddi ve manevi ilimleri öğrenir, ardından pek çok kitap okur. Fakat öğrendiği bilgi yığını arasında kendini huzursuz ve şüphe içinde hissetmeye başlar. Derken bir gün, şehrin mezarlığında yaşayan Aynalı Dede'yle karşılaşır… Ve onun rehberliğinde dokuz gün boyunca hayalin derinliklerine dalan Raci, yavaş yavaş hakikate yaklaşırken dokuz farklı merhaleden geçer… Yıllar önce kaleme alındığı halde çağımızda hâlâ ilgi gören A'mâk-ı Hayal, modern yaşama rağmen ruhundaki boşluğu dolduramayan günümüz insanı için adeta bir baş ucu kitabıdır… Tuti Kitap ise bir ilke imza atarak zamanın ve mekânın ötesinde geçen bu manevi yolculuğu, Türkiye'de ilk defa çizgi roman olarak okurlara sunmaktadır.
(Tanıtım Bülteninden)
Çizer: Mustafa Ahmet Kara
Türkçe
128 s. -- 2. Hamur-- Ciltsiz -- 17 x 24 cm
İstanbul, 2015
ISBN : 9786059218061
Etiket Fiyatı : 27,00 TL (KDV Dâhil)
idefix Fiyatı :19,71 TL (KDV Dâhil)
 

R.Türkmen

Çizgi Roman Ustası
12 Şub 2012
763
2,979
Hayırlı olsun. Mustafa Ahmet Kara benim çok sevdiğim yeni kuşak ve kendine özgü, özgün stiliyle çok beğendiğim genç bir çizer. 2004 yılında stajını benimle yaptığı heyecanlı günlerini dün gibi hatırlıyorum. Bugün kendisini çok geliştirmiş olduğunu görmekten mutluluk duyuyorum ve tebrik ediyorum. Kitabın 'Galeri' bölümünde benim de bir çizimim var, AYNALI BABA karakteriyle genç kardeşimize destek olabildiysem ne mutlu.
A'mak-ı Hayal (Hayalin Derinliklerinde), hem Doğu klasiklerinden hem tasavvuf edebiyatından okunması gereken ve Mustafa tarafından çok iyi çizilmiş klasik bir kitap. Alıp destek olunmasını şiddetle tavsiye ederim.:)
 
Son düzenleme:

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,047
75,623
hiçbiryerde :)
Çok oldu alalı ama yeni başladım okumaya.
Öğrenme aşkıyla yanıp tutuşanların içinde
aşka düşecekler bir kitap.
Senaryo ve çizimler çok güzel.
Ramazan üstadın dediği gibi bu tam bir "klasik".
İçinde "buda" geçen her şey zaten ilgimi çeker
Bu da öyle :), tabi burada sadece o değil, koca bir
doğu felsefesiyle, insana dair "herşey" var.
tıpkı içimizin yağını eriten bir şarkıyı dinler gibi
okumaya devam edeyim müsaadenizle şimdi...
 
Üst