Kara Kule - Silahşör - Yolculuk Başlıyor

comedian

Onursal Üye
13 Tem 2012
1,275
4,694
430888.jpg


DİKKAT TANITIM YAZISI ÜLKEMDE'Kİ ÇOĞU KİTAPTAKİ GİBİ (MANTIĞINI ANLAYAMADIĞIM BİR ŞEKİLDE) OKUYACAĞINIZ KİTABIN ÖZETİNİ İÇERİR AĞIR SPOILER YEMEMEK İÇİN DAHA ÖNCE BİLMEYENLER OKUMASIN!!!

Gerçeğin tam aksine John Farson, namı diğer "İyi Adam" Gilead Dukalığı'nı ele geçirdiğinde, bütün silahşorlar katledildi. Sadece Deschain hayatta kalabildi ve arayışı başladı: çoklu gerçekliklerin merkezi olan, efsanevi Kara Kule'yi bulmalıydı. İyi Adam'ın yaptıklarına sadece orada bir son verebilir ve Orta Dünya'yı yeniden ihtişamlı günlerine döndürebilirdi. Roland Deschain, Stephen King'in, okuyucuların otuz yıldan fazla bir süredir heyecanla takip ettiği Kara Kule serisinin kısa hikâyeler, romanlar ve son olarak Marvel Çizgi Roman Serisi'nin baş kahramanıdır.

Şimdi, Roland Deschain'in gençliğine dair hikâyeler ilk kez anlatılıyor!

İki ciltlik Kara Kule: Sözcükler Dizini'nin yazarı ve Stephen King'in uzun süredir araştırma asistanı olan Robin Furth, King'in efsanevi Orta Dünya'sındaki Kara Kule evreni için yepyeni bir materyal hazırlayarak geçmişi ortaya seriyor ve Roland Deschain'in geleceğine dair ipuçları veriyor!

Roland, kendisini Kara Kule'ye götürecek olan yolun rehberi büyücü Siyahlı Adam'ı takip ederken Yok-Adamlar'la mutantlarla ve daha pek çoklarıyla savaşacak. Karşısına, John Farson'un talimatıyla Gilead Dukalığı'ndaki bütün çocukları zehirlemeye çalışan hain aşçının hayaleti çıkacak. Yolu, garip bir kasaba olan Kingston'a düşecek ve orada, büyük bir cesaret sergilemesi gerekecek.

Edebiyatın en ilginç ve sevilen karakterlerinden biri, usta Stephen King'in yarattığı dünyada, yepyeni maceralara atılıyor!

Türkçe (Orijinal Dili:İngilizce)
136 s. -- Kuşe-- Ciltsiz -- 17 x 26 cm
İstanbul, 2013, 1. Basım
ISBN : 9789752116931
Çeviri : Canan Kim​
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

kral911

Süper Üye
12 Ocak 2010
3,050
1,503
kara kule serisinin silahşör kitabının yeni baskısı mı bu...ben pek anlayamadım..:)

8261images.jpg
 

comedian

Onursal Üye
13 Tem 2012
1,275
4,694
kara kule serisinin silahşör kitabının yeni baskısı mı bu...ben pek anlayamadım..:)

8261images.jpg

bahsettiğiniz ilk kitabın çizgi romanı. daha önce de yine altın kitaplardan serinin Roland Deschain'ın silahşör olana kadar ki dönemini anlatan çizgi roman serileri çıkmıştı. artık ana konuya giriş yapıldı.
 
Üst