Eksi Seksen - Ayılı Adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
7,008
10,757
Eksi Seksen - Ayılı Adam

product_detailed_image_4059_4498.gif


product_detailed_image_4059_4499.gif


product_detailed_image_4059_4500.gif


product_detailed_image_4059_4501.gif


Ebat: 21 x 29.5 cm
Sayfa Sayısı: 144

RODEO’nun RAD hakkındaki tanıtıcı metni:
Rodeo Albümler Dizisi (kısa ismiyle RAD) Yalçın Didman’ın yazıp çizdiği ilk Ayılı Adam macerası olan Eksi Seksen’le start aldı. Bu yayın, Rodeo tarihinde yeni bir sayfa açıyor. Sizlerden er geç geleceğini bildiğimiz bir takım soruları şimdiden yanıtlayalım istedik:

RAD kitaplarında hep yerli çizgi romanlar mı olacak?
Hayır. Yabancı kaynaklı kimi çizgi romanlar da RAD kapsamında yayınlanabilir. Studio Rodeo’nun özgün üretimi olan yepyeni eserlerin yanısıra, ilk kitapta gördüğünüz üzere, bu çerçeve dışında hayat bulmuş bazı yerli konseptler de RAD’da karşınıza çıkabilecek.

RAD kitapları ne sıklıkta yayınlanacak?
Sabit bir periyod söz konusu olmamakla birlikte, bu diziden yılda en az iki, en fazla dört kitap çıkartmayı planlıyoruz.

Tüm RAD kitapları renkli mi olacak?
Albümler, ebat ve dış görünüş itibarıyla bir standart oluşturacak. Fakat sayfa sayısı ve kağıt cinsi gibi unsurlar, çalışmaya bağlı olarak değişecek. Renkten tutun, içeriğin doğasına uygun tram değerlerine kadar çok sayıda faktör, bu tercihlerde etkili olacak. Söz gelimi, Cem Özüduru’nun bu seride yer alacak Zombistan adlı eseri siyah-beyaz. Ayılı Adam’ın (2009’da çıkması öngörülen) ikinci macerası dahil kimi kitaplar ise renkli.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst