KUMAR Uludağ'da Bir Gece

12 Şub 2010
15,006
543,642
1960 lı yıllarda Akşam Gazetesinde Suat Yalaz'ın Karaoğlan'ı yayınlanıyordu. İlk okuduğum macerası Buzlu Çöller Tilkisi'ydi.

Babam memurdu, bazen Akşam, bazen de Hürriyet Gazetesi alırdı. Hürriyet'te de Faruk Geç ' in Gerçek Hayat Hikayeleri başlığı altında arkası yarın şeklinde çok güzel çizgiromanı yayınlanırdı.

İki yıl kadar önce internette bir çizgiroman satış sitesinde Faruk Geç ' in bu çizgiromanlarından gazeteden kesilip ciltlenerek kitap haline getirilmiş olarak satıldığını görünce çok sevinmiş ve arttırmaya katılmıştım. Arttırmada maalesef sadece iki tanesini alabildim. Diğerleri oldukça yüksek fiyat veren başka çizgiromanseverler tarafından alınmıştı.

O zaman, keşke bunlar imtiyaz sahibi tarafından yayınlansa diye düşünmüştüm. Geçen gün gözlerime inanamadım. Faruk Geç ' in KUMAR Uludağ'da Bir Gece isimli kitabı raflardaydı.

O gün aldığım bu kitabı büyük bir heyecanla Teks'lerden bile önce okudum. Damağımda kaldı. Umarım seri kesintiye uğramaz ve sık aralıklarla diğerlerini de okuyabilme fırsatını buluruz.

Haydi dostlar, Faruk Geç ' in kitabını hararetle tavsiye ediyorum. Alalım ve diğerlerinin de yayınlanması için destek verelim.

Faruk Geç ' in üm öyküleri gerçek hayattan alınmış ve her zaman çevremizde rastladığımız gerçek kişi ve olaylara dayanıyor. Öyle süper kahramanlar, okuduktan sonra kafayı ambale eden öyküler değil. Ama son derece duygusal, etkileyici ve sürükleyici konular. Kimisi acıklı bitiyor, fakat kesinlikle hayata karamsar baktırmıyor.

Fiyatı da oldukça uygun.

Allah'tan, Faruk Geç ' e sağlıklı ve uzun bir ömür ve tüm eserlerini kitap olarak yayınlaması için güç vermesini diliyorum.
 

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,304
49,801
NeverLand
Devamının yayımlanacağını söylemişlerdi ancak bildiğim kadarıyla gelmedi.
Umarım bu güzel gerçek hayat hikayelerinin devamına da ulaşma şansı yakalarız.
 
Üst