Karanfilli Kahve kitap - İlhami AKAN

Mehmet Serdar Ateş

Onursal Üye
4 Ara 2009
969
3,351
Kütahya
Karanfilli Kahve
İlhami Akan


Değerli Avukat İlhami AKAN'ın ilk kitabı.

ÇINARALTI YAYIN DAĞITIM

C7IxtJWXUAAKMWY


İlhami Akan

ÇINARALTI YAYIN DAĞITIM

10 yıl önce kaybolmuş bir kızcağızın,kemiklerinin bile ızdırap çektiği hüzünlü öyküsü…
Bir insan kafatasından katile ve kurbana ulaşmak…
Adli tıp biliminin geldiği nokta;bilimsel çalışmalarla aydınlatılan bir cinayet ve kayıp va’kası;bütün bu hengamenin arasında filizlenen destansı aşk…
Tarihle,edebiyatla,hukuk ve sanatla,ve de aşkla yoğrulmuş anlatımıyla,yazarın ilk romanı “Karanfilli Kahve”,doyumsuz bir okuma keyfi veriyor.
Bu kitapta kendinizden ya da çevrenizden bir çok şey bulacaksınız;ve kitabın kapağını kapattığınızda,yüreğinizde biriken hüzünle birlikte,”vay be” diyeceksiniz.



İlhami Akan Kimdir?

1973 yılında Erzurum’da dünyaya geldi. 1994’te İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni, 1997’de Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nü bitirdi. Lise yıllarında, arkadaşlarıyla çıkardıkları Milli Kültür Gazetesi’nde ilk köşe yazısı yayınlandı. Üniversite öğrencisiyken, Genç Akademi ve Tepe Edebiyat dergilerinde yazıları yayınlandı. Eskişehir’de yayınlanan İki Eylül Gazetesi’nde uzun yıllar köşe yazarlığı yaptı. Yazdığı bir yazı nedeniyle Türkiye’nin en genç düşünce suçlusu olarak Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı ve beraat etti. Halen Eskişehir’de serbest avukatlık yapmakta ve Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde misafir öğretim görevlisi olarak yüksek lisans öğrencilerine dersler vermektedir. Orta derecede İngilizce ve Arapça bilen yazar, evli ve iki çocuk babasıdır.


 
Son düzenleme:
Üst