Hoz Comics!' den İSTEDİNİZ YAPIYORUZ...

salkım

Kıdemli Üye
24 Kas 2010
91
89
slider_img_4.jpg

Teksas, Tommiks ve Swing (81’de bitiyor) tamamlandı... Yıllardır Kit Taylor’u çıkartmamızı istediniz. Kolay iş değildi, ama sizlerin isteğiyle bir kez daha saldırdık ve sonunda telif anlaşmasını imzaladık...

logo.png


 

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,345
1,724
Teksas ve Tommiks tamamlanmadı sevgili HozComics!

Teksas ve Tommiks'in bütün serileri tamamlanmadan olmaz:
 

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,345
1,724


Orjinal seri sırasıyla mükemmel bir yayıncılıkla tamamlandı dostum. Sorun nedir? Anlıyamadım.


Elbette..

Orjinal Teksas ve Tommiks'ler yayınlandı.Ama Fransa çizimli Teksas ve Tommiksl'er yayınlanmadı.Onlar da yayınlansa idi iyi olurdu.Sanırım satışı az diye yayınlamadılar.
 

DeadFool

Süper Üye
21 Ara 2010
558
311
Bencede ama Iron Man çsevilmiyor.Çizgi roman aleminde diyorum filmi tabi ki ona bir hayrann kitlesi kazandırdı
 

apollo1967

Yeni Üye
26 Eyl 2009
79
15
Hoz Comicsi Turk Cizgiromancilara verdigi hizmetten oturu tebrik ediyorum oncelikle ama basarilarinin ardindan yayinevinden beklentinin bir hayli yukseldigide ortada. Meyva veren agac misali . Kit Taylor /Il Piccolo Ranger Swingden biraz daha buyuk bir kulliyat. Bunun altindan kalkabilecekmi? Aciklanan yayin programi ile yaklasik 10 yillik bir taahhut bu ve hepimiz biliyoruz ki hersey satis adedine bagli .Diger tarafdan bu ve benzer siteler yayinevlerinin baski politikalarini belirleme acisindan buyuk bir nimet. Buralari ciddi sekilde kullanmalilar. Mesela, boyle bir kulliyata girisirken sirkulasyonu garanti edecek bir on abonelik kampanyasi yapabilseler en azindan cok faydali olurdu. Mevcut sartlarda hep beraber tartisarak optimum cozumler gelistirmemiz gerekiyor. Ben Yayincinin para kazanmasini isterim ama yarim kalmis , baski kalitesi tartismali urunlere verecek param yok.Bu arada Teksas ve Tommiksin Essegesse cizimlerinin ve birazda fazlasinin tamamlandigi bir gercek ama yinede Italyada If Edizioninin bastigi tum kulliyatin Turkiyede de basilmis olmasini arzu ederdim tamam diyebilmek icin.

Sevgi ve Saygilarimla
 
Üst