Zagor 05 - Zagor Zagor'a Karşı (Renkli) 2015

Zagor 05 - Zagor Zagor'a Karşı (Renkli) 2015

yaşlıkurt

Like Tree179Likes

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17.Nisan.2015, 20:29   #1
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

yaşlıkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 865439
•Rep Seviyesi :
yaşlıkurt has a reputation beyond reputeyaşlıkurt has a reputation beyond reputeyaşlıkurt has a reputation beyond reputeyaşlıkurt has a reputation beyond reputeyaşlıkurt has a reputation beyond reputeyaşlıkurt has a reputation beyond reputeyaşlıkurt has a reputation beyond reputeyaşlıkurt has a reputation beyond reputeyaşlıkurt has a reputation beyond reputeyaşlıkurt has a reputation beyond reputeyaşlıkurt has a reputation beyond repute
Standart Zagor 05 - Zagor Zagor'a Karşı (Renkli) 2015
Merhaba arkadaşlar.
Yine pırıl pırıl bir ZAGOR ile selamlıyorum sizleri.
Saygılarımla.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Diğer sayıların bağlantıları:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]/ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] / [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] / [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu yaşlıkurt tarafından (20.Nisan.2015 Saat 02:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: Link yenilendi
yaşlıkurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 17.Nisan.2015, 20:54   #2
Administrator

savok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
savok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond repute
Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Resimlerin üzerine uygulanan logo ve benzeri izlerin rahatsızlık verdiğini düşünüyorum. Yine de kitaba emek verip paylaşan kişinin o kitabı yaptığına dair bir belirti olmalı. Bu amaçla yine logolu olarak kapak ve benzeri sayfaları hazırlayıp paylaşılan dosya içerisinde aynı sayfanın orjinal halini koymak bu işin çözümü olacaktır kanısındayım.
Bu güzel paylaşım için teşekkür ederim.
Saygılarımla.
savok isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 17.Nisan.2015, 21:07   #3
Onursal Üye

İskenderunlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 54875
•Rep Seviyesi :
İskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond repute
Zagor'un benzeri Olaf Botegosky ile olan güzel bir macerası.Tekrar, üstelik renkli okuyacağım, teşekkürler..
Alt 17.Nisan.2015, 21:15   #4
Çeviri Balonlama

Dindar Diker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 187092
•Rep Seviyesi :
Dindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond repute
Düşünceniz bence de çok güzel, sayın Yaşlı kurt. Ben de yapmış olduğun tüm çalışmalara herhangi bir logo veya ibare koymuyorum. Yeni eser için de ayrıca teşekkürler.
Dindar Diker isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 17.Nisan.2015, 21:25   #5
Onursal Üye

Beymelikli18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 282342
•Rep Seviyesi :
Beymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond repute
çok teşekkür ederim yaşlıkurt üstadım hem kitaba hemde düşüncene.
saygılarımla selamlar
Beymelikli18 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 17.Nisan.2015, 21:49   #6
Süper Üye

Hellblazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 48261
•Rep Seviyesi :
Hellblazer has a reputation beyond reputeHellblazer has a reputation beyond reputeHellblazer has a reputation beyond reputeHellblazer has a reputation beyond reputeHellblazer has a reputation beyond reputeHellblazer has a reputation beyond reputeHellblazer has a reputation beyond reputeHellblazer has a reputation beyond reputeHellblazer has a reputation beyond reputeHellblazer has a reputation beyond reputeHellblazer has a reputation beyond repute
Hellblazer - MSN üzerinden mesaj gönder
Haftasonu okunacaklara bir güzel çalışma daha katıldı. Zagor'u renkli okumak harika , teşekkürler
Hellblazer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 17.Nisan.2015, 22:13   #7
Yönetici

gandor08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1274484
•Rep Seviyesi :
gandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond repute
Bu konuda amaç ve zikir bence önemli. Editleme (Balonlama), Tarama ve yükleme bunlar biraz zahmetli bir iş, sonucunda bazen beklentileri herkesin hepimizin olabiliyor. Ama abartı oluncada baya bi rahatsız ediyor.

Adminimizin dediği gibi orjinal ve logolu veya isimli sayfa olursa rahatsızlık vermeden herkes istediği gibi arşivinde muhafaza eder.

Teşekkürler üstadım, gıptayla takip ediyorum renkli zagorlarınızı.
Alt 17.Nisan.2015, 22:29   #8
Administrator

ertuğrul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
ertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond repute
Emek dolu paylaşım.
Eline sağlık değerli dostum.
Teşekkür ederim.
Alt 17.Nisan.2015, 23:44   #9
Yönetici

sarkomer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 2600493
•Rep Seviyesi :
sarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond repute
Bu paylaşıma "mükemmel" demiyeceğiz de, başka ne diyeceğiz?
Bu emeğe teşekkür etmeyeceğiz de, başka ne yapacağız?
Ayırdığınız zamanı ve harcadığınız emeği tahmin edebiliyorum Sayın "yaşlıkurt";
herşey için teşekkür ediyor, saygılarımı iletiyorum.

sarkomer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 18.Nisan.2015, 00:00   #10
Yönetici

nisan yagmuru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1105823
•Rep Seviyesi :
nisan yagmuru has a reputation beyond reputenisan yagmuru has a reputation beyond reputenisan yagmuru has a reputation beyond reputenisan yagmuru has a reputation beyond reputenisan yagmuru has a reputation beyond reputenisan yagmuru has a reputation beyond reputenisan yagmuru has a reputation beyond reputenisan yagmuru has a reputation beyond reputenisan yagmuru has a reputation beyond reputenisan yagmuru has a reputation beyond reputenisan yagmuru has a reputation beyond repute
Sizin kitap kapaklarına koyduğunuz logonuz,
bana tay yayınlarının logosunu anımsatıyordu.
Ben çok beğenmiş ve asla bir rahatsızlık
duymamıştım. Hatta sizin zagorlarınızı yaşlıkurt
isimli ayrı bir klasörde muhafaza ediyorum.
Buna rağmen, aldığınız kararı saygıyla karşılıyor,
paylaşımınız için teşekkür ediyorum.
nisan yagmuru isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil