Komançi - 3 Albüm Birden

comedian

Onursal Üye
13 Tem 2012
1,275
4,694
431819.jpg


Komançi - 3 Albüm Birden
Hermann Huppen , Michel Greg

Hermann ile Greg'in gelmiş geçmiş en büyük çizgi western'lerden sayılan Komançi'sinin ilk üç macerası YKY tarafından Red Dust (1972), Umutsuzluk Savaşçıları (1973) ve Wyoming Kurtları (1974) Komançi-I'de toplandı.

Kızılderili melezi Komançi, ailesinden miras kalan döküntü halindeki çiftliği 6 6 6'yı büyük maddi sıkıntılarına rağmen, emektar kâhya On Galon'un yardımıyla ayakta tutmaya çalışmaktadır. Ancak işler, kimliğini bilmedikleri rakiplerinin, yine bilmedikleri nedenlerle kendilerine savaş açmasıyla daha da zorlaşır. Kızıl saçlı müthiş kovboy Red Dust o sırada çıkagelir. Gelişi, yalnız çiftliğin değil, tüm bölgenin kaderini değiştirecektir. Ama öyle hemen ve kolayca değil. Daha güzel bir dünya için azim, sabır ve cesaret gerekir...

Komançi'yi yazan Michel Greg, çizgi dünyasında bilinen adıyla Greg, 250'yi aşkın çalışmasıyla en hızlı üreten yazar/çizerlerdendi. Albümün çizimlerini ise Hermann, tam adıyla Hermann Huppen üstlemişti. Hermann da Greg gibi çizgi dünyasına hem yazarak hem çizerek emek vermiş bir Belçikalı ustaydı.
(Tanıtım Bülteninden)

Türkçe (Orijinal Dili:İngilizce)
144 s. -- Kuşe-- Ciltli -- 18 x 25 cm
İstanbul, 2013, 1. Basım​
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
12 Şub 2010
15,006
543,641
Red Dust bende Blueberry 'i çağrıştırıyor. Fiziki benzerliği yanında arapsaçına dönen olaylar ve sonrasında çorap söküğü gibi bir anda düzelen olaylar. Arapsaçı aşamasında heyecan ve eyvahlarla dolu dakikalardan sonra çorap söküğü aşamasında derin bir ohhh çekiyorum.

Tanıtım için teşekkürler sevgili comedian. Benim gibi bu türden hoşlananlara tavsiye ediyorum.
 
Üst