Justice

YunusCengel

Onursal Üye
7 Nis 2020
59
727
Justice-400x600.jpg


Justice, DC Comics tarafından Ağustos 2005'ten Haziran 2007'ye kadar iki ayda bir yayınlanan 12 sayılık mini dizi, Hikaye Alex Ross ve Jim Krueger tarafından yazılan, Jim Krueger tarafından senaryolaştırılan yine Ross ve Doug Braithwaite tarafından çizilmiştir. Hikaye, normal DC Evreni sürekliliğinin dışında gerçekleşiyor.

Kötüler, Amerika Adalet Birliği'nin engelleyemediği nükleer bir Armageddon tarafından Dünya'nın yok edildiği kabuslar görmeye başlar. Birliğin kendi yeteneklerine olan aşırı güveninin ve insanlığın onlara olan abartılı inancının mahvolacağına inanan kötüler, Adalet Birliği'ni yok etmek ve uygun gördükleri dünyayı kurtarmak için bir araya gelmeye karar verirler.

Detaylara girip hikayenin heycanını kaçırmak istemem ama yakın zamanda okuduğum en iyi hikayelerden biri. Normak DC Evreni dışında alternatif öykü okumak isteyenlere tavsiye ederim.


Justice – Adalet
Orijinal Adı : Justice
Sayfa Sayısı : 384
HERKES İÇİN ADALET Mİ?

Onlar Dünya’nın En Büyük Süper Kahramanları. Ama efsanevi Justice League’in üyeleri ortak bir amaç uğruna bir araya gelebilen tek ekibin kendileri olmadığını öğrenmek üzere. Zamanımızın en acımasız suç dehaları beraber hareket ediyor gibi görünüyor üstelik gündemlerinde Justice League’in şimdiye dek gerçekleştiremediği kadar büyük bir iyilik var! Fakat hainlerin gizli bir gündemleri de var…

Justice League üyeleri gerçek ortaya çıkana kadar hayatta kalabilecekler mi?

Büyük bir hayran kitlesine sahip çizer Alex Ross (WORLD’S GREATEST SUPER-HEROES, KINGDOM COME) ve yazar Jim Krueger (Earth X, Universe X) DC’nin en büyük kahramanlarına yeni bir soluk getiriyor ve Doug Braithwaite’in karakalemi üzerine Ross’un resimleriyle hayat bulan bu çok satan dev seriyi sizlere sunuyor!
 

Milyarderdahi

Çeviri & Balonlama
9 Ağu 2013
183
1,106
kesinlikle okunması gereken bir hikâye. kötü karakterlerin, iyilerden daha karizmatik olduğu bir seri bence. ve sayı sayfasına göre de inanılmaz ucuz. 384 sayfalık bir cilt ama 30 tl. tabii sayfa kalitesi ve ciltleme ne durumda bilmiyorum ama yine de kesinlikle alınmalı.
 

YunusCengel

Onursal Üye
7 Nis 2020
59
727
Sayfa kalitesi ve ciltlemenin de iyi olduğunu düşünüyorum. Okurken kalın olnasına rağmen ciltte ayrılma yaşamadım hiç.
 

Dindar Diker

Çeviri & Balonlama
11 Nis 2009
2,444
8,362
İzmir
İdefix ara ara YKY grubunda % 40 indirim yapıyor.
Ben dünkü fırsatı kaçırmadım örneğin.
Corto Maltese Cilt 1-2-3'ü aldım.
Bir sonraki indirimde de Valerian serisini almayı
düşünüyorum. Adalet'i almadım henüz.
Lex Luthor cildi de çıkmış bu arada.
 

haysal

Onursal Üye
14 Eyl 2018
91
1,078
Yaşlandığımdan mı bilmiyorum, okurken çok zorlandım.
Bu kadar çok kahramanın diyaloglarını ve olay örgüsünü 384 sayfa takip etmek
hem gözlerimi hem zihnimi oldukça yordu ama DC sevenlerin kaçırmaması gereken bir eser.
 

comicist

Süper Üye
1 May 2016
591
4,781
Etkilendim; ama neden kuşe kağıda veya 1. hamura basmamışlar peki bu güzel bu seriyi anlamış değilim... Bir kaç sene sonra sararmaya başlar bu kitap... :Z​
 
Üst